Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (44)
Beoordelingen filteren
44 resultaten
Waardering van reizigers
14
11
6
7
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
14
11
6
7
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 44 beoordelingen
Beoordeeld op 17 juli 2022 via mobiele applicatie

Geen wifi,en onvriendelijke eigenaars. Al 30jaar komen we hier,altijd tevreden,maar dit jaar was het de druppel die de emmer deed overlopen. Heb zelf ook een zaak,en als ik mijn klanten zo behandel,kan ik binnen 5jaar men boeken dichtdoen! En ik hoor het hier heeel vaak vertellen.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank PeggyK839
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 juli 2022

Wij hebben een weekend gereserveerd op deze camping en moesten een aanbetaling doen van € 60, wat ik overigens schandalig duur vind voor een weekend Wij hebben helaas moeten annuleren omdat wij schade hadden aan de auto en dus niet konden rijden met onze caravan. Wij hebben dit verhaal uitgelegd via de mail, maar de aanbetaling kon niet worden teruggestort. De plek die wij gereserveerd hadden, is wel verhuurd aan iemand anders, dus camping lohan loopt geen inkomsten mis, sterker nog ze verdienen er dik aan. Ze hadden op zijn minst de heflt van de aanbetaling terug kunnen storten. Dus mensen wees gewaarschuwd, reserveren leuk, maar als je moet annuleren ben je je aanbetaling wel kwijt!!!!!!

Datum van verblijf: juni 2022
Bedank Fred L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 augustus 2021 via mobiele applicatie

Prima camping! Komen wij zeker nog een keer.

Sanitair was netjes, de campingwinkel is wat summier maar je kan prima inkopen doen bij de Spar in La Roche. Broodjes wel iedere dag bij de campingwinkel gehaald, top!
Zwembad ondanks het mindere weer ook gebruik van gemaakt, ook zeer netjes.

Enig punt om op te letten, de stroomvoorziening ligt soms vaak ver van je plek. Een flinke kabelhaspel is dan gewenst. Of hier op letten bij het verkrijgen van je staanplaats.

Kamertip: Enige opmerking, let op de afstand naar de stroomvoorziening.
Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ramond M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 juni 2021 via mobiele applicatie

Een mooie camping en verzorgd en net personeel heel vriendelijk en aangenaam nadeel te weinig bomen geen schaduw in een tentje te warm 🥵 maar voor de rest zeer goed !!! En het stadje is dichtbij wandel afstand deze zeker een aanrader!!

Datum van verblijf: juni 2021
Bedank Rvanfwvw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 mei 2021

Als ik het in woorden moet uitdrukken dan zeg ik fantastisch, top, geweldig!

Na een zeer vriendelijk onthaal reden we richting onze standplaats waar ze ons al stonden op te wachten om ons te begeleiden. Meteen een warm en aangenaam gevoel bij aankomst.
Tijdens het opzetten van onze voortent kwamen er meerdere medewerkers een praatje slaan.

Top gegeten in de benelux brasserie.

Het is een prachtige en rustige omgeving op wandelafstand van het stadje La Roche.


Ons verblijf door omstandigheden 1 nacht moeten inkorten en kregen ons geld van de niet besteede nacht netjes terug.

Top team! Top camping!
Ons zien ze er zeker terug.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Liesi-vndnrd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken