Beoordeeld op 1 juli 2022

Wij hebben een weekend gereserveerd op deze camping en moesten een aanbetaling doen van € 60, wat ik overigens schandalig duur vind voor een weekend Wij hebben helaas moeten annuleren omdat wij schade hadden aan de auto en dus niet konden rijden met onze caravan. Wij hebben dit verhaal uitgelegd via de mail, maar de aanbetaling kon niet worden teruggestort. De plek die wij gereserveerd hadden, is wel verhuurd aan iemand anders, dus camping lohan loopt geen inkomsten mis, sterker nog ze verdienen er dik aan. Ze hadden op zijn minst de heflt van de aanbetaling terug kunnen storten. Dus mensen wees gewaarschuwd, reserveren leuk, maar als je moet annuleren ben je je aanbetaling wel kwijt!!!!!!

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 26 augustus 2021 via mobiele applicatie

Prima camping! Komen wij zeker nog een keer.

Sanitair was netjes, de campingwinkel is wat summier maar je kan prima inkopen doen bij de Spar in La Roche. Broodjes wel iedere dag bij de campingwinkel gehaald, top!
Zwembad ondanks het mindere weer ook gebruik van gemaakt, ook zeer netjes.

Enig punt om op te letten, de stroomvoorziening ligt soms vaak ver van je plek. Een flinke kabelhaspel is dan gewenst. Of hier op letten bij het verkrijgen van je staanplaats.

Kamertip: Enige opmerking, let op de afstand naar de stroomvoorziening.
Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 3 juni 2021 via mobiele applicatie

Een mooie camping en verzorgd en net personeel heel vriendelijk en aangenaam nadeel te weinig bomen geen schaduw in een tentje te warm 🄵 maar voor de rest zeer goed !!! En het stadje is dichtbij wandel afstand deze zeker een aanrader!!

Datum van verblijf: juni 2021
Beoordeeld op 24 mei 2021

Als ik het in woorden moet uitdrukken dan zeg ik fantastisch, top, geweldig!

Na een zeer vriendelijk onthaal reden we richting onze standplaats waar ze ons al stonden op te wachten om ons te begeleiden. Meteen een warm en aangenaam gevoel bij aankomst.
Tijdens het opzetten van onze voortent kwamen er meerdere medewerkers een praatje slaan.

Top gegeten in de benelux brasserie.

Het is een prachtige en rustige omgeving op wandelafstand van het stadje La Roche.

Ons verblijf door omstandigheden 1 nacht moeten inkorten en kregen ons geld van de niet besteede nacht netjes terug.

Top team! Top camping!
Ons zien ze er zeker terug.

Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 29 juni 2020 via mobiele applicatie

Lekkere brasserie, gezellige en mooie ligging vlakbij de Ourthe, sanitair is proper maar wel in sommige gevallen wat ver wandelen, zwembad was niet open door de corona, goed voor een weekendje weg...!

Datum van verblijf: juni 2020