line783
Genting Highlands, Maleisië

Schitterende ervaring!

Beoordeling van Klein Burkelhof
5,0 van 5 bollen2 mrt 2017 beoordeeld
Voor ons een eerste ervaring met hoevetoerisme, maar wat een fantastisch gegeven.
Onze kindjes waren erg onder de indruk van de koeien hier op de boerderij en van het hele proces van kalfje tot melkkoe. Vanaf dag 1 kregen we een interessante rondleiding met heel wat uitleg. Onze meisjes zijn helemaal weg van de pony's, de hondjes en de ezel.
Verder genoten we heel erg van de familiale sfeer en de persoonlijke aanpak. In de kantlijn even meegeven dat alles hier piekfijn proper is! Het ontbijt kent geen gelijke. Gewoon top en elke dag anders! Ik ga het heel hard missen. Bedankt Caroline voor deze leuke vakantie en voor al de extra verwennerijen waar je onze deze week mee verraste. Wij komen hier heel graag en heel zeker terug!
Datum van verblijf: februari 2017
        12.5 km van Klein Burkelhof
        12.3 km van Klein Burkelhof
        Meer hotels in Maldegem bekijken
        Beoordeeld op 12 januari 2017

Echt boerenleven maar met de huidige luxe van een hotel. Kleinere kinderen komen tot hun trekken dank zij het aanwezige speelgoed, de ponys oogsten steeds succes. De grotere kinderen mogen mee boer spelen zoals tractor rijden met (echte) boer Bart en koeien melken met (echte) boerin Lut. Bart is zeer streng want veiligheid is een prioriteit op zijn boerenhof. Aan organisatie in spelletjes voor de kinderen ontbreekt het niet.Het lekkere eten maakt je kloek en 's avonds waren de kinderen zo moe dat de ouders tot rust komen.

Kamertip: vermeld of je de trap opkunt
        Datum van verblijf: februari 2016
        Beoordeeld op 6 juli 2015 via mobiele applicatie

Net terug van een fietsweekend. Prachtige uitvalsbasis voor ontelbare fietsroutes. Zeer uitgebreid ontbijt, heel hartelijke gastvrouw die dit werk duidelijk met hart en ziel doet! Prachtige tuin! Enige minpuntjes ons bed was wat te klein en beperkt warm water in de douche.

Datum van verblijf: juli 2015
        kleinburkelhof, Eigenaar van Klein Burkelhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2015

Lies, dank je wel voor jullie vakantie bij ons op 't Klein Burkelhof en voor het fijn berichtje!
        Jawel, het bed van gastenkamer 3 is iets smaller en is 150 cm breed. Meet wel een lengte van 200 cm maar heeft een voeteinde. De bedden van de andere gastenkamers zijn breder en hebben geen voeteinde. Gastenkamer 3 ligt ook een beetje afgezonderd en heeft daarom een afzonderlijke turboboiler die wel constant opwarmt.
        groetjes, caroline de cuyper 't klein burkelhof

Beoordeeld op 19 oktober 2014

Met onze kinderen en onze 5 kleinzonnen op week-end geweest
        Het was ongelooflijk , de vriendelijkheid van Boer Bart en zijn vrouw die ons veel uitleg gaven over het leven in de boerderij ,ade gastvrouw Caroline die ons zo verwende met een 5 sterren ontbijt .
        De go cars die de jongens zo gelukkig maakten en de koeien en kalfjes waar ze naar opkeken
        We mogen ook de wandelingen met de pony's en het lief hondje niet vergeten te melden
        Echt een aanrader , wij gaan zeker terug .

Datum van verblijf: oktober 2014
        Beoordeeld op 30 september 2014

Reeds 4 maal zijn we naar de boerderij geweest met onze kleindochter en nu gaan we in oktober terug.
        Voor de kinderen een fijn verblijf met paard rijden helpen bij het melken en ravotte op het domein.
        En voor ons genieten van het lekkere eten een glaasje wijn en wandelen in een mooie omgeving.
        Wij hebben reeds gelogeerd in de appartementen en in de slaapkamers hebben we een kijkje genomen allemaal even mooi en proper onderhouden.De mensen die we er hebben leren kennen zijn allemaal vaste klanten die ieder jaar terug komen en een beetje familie zijn geworden, leuk en gezellig. We kijken alvast uit naar ons weekendje en de kleindochter naar het paardje Siska.

Datum van verblijf: oktober 2013
        Beoordeeld op 16 augustus 2014

Wij zijn net terug van een midweek verblijf in Klein Burkelhof. De batterijtjes zijn weer helemaal opgeladen! Voor onze dochter van 2 was deze vakantie een openbaring: samen de pony's borstelen, pony rijden, kalfjes zien geboren worden, springen op de trampoline en zich uitleven op de speeltuin, enz. Maar ook wij hebben absoluut kunnen genieten van het boerderijleven dat totaal nieuw was voor ons.
        De gastvrouw -Caroline- zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt, wat in het begin zelfs wat onwennig is, want je mag echt overal rondlopen en alles op de boerderij mee beleven. Zelden zo vriendelijk en gastvrij onthaald. De kamers zijn kraaknet en het ontbijt is ronduit copieus: Caroline steekt er al haar energie in om je met lekkers te verwennen. Wij hebben op en top genoten en komen zeker terug!

Kamertip: Opletten met lange benen: voor mijn man was het bed van kamer 3 net iets te kort, maar misschien hebben de andere kamers grotere bedden?
        Datum van verblijf: augustus 2014