Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Iglesia de La Merced te ontdekken
vanaf 35,00 US$
Meer info
vanaf 87,00 US$
Meer info
vanaf 64,62 US$
Meer info
vanaf 65,39 US$
Meer info
Beoordelingen (867)
Beoordelingen filteren
867 resultaten
Waardering van reizigers
510
304
44
7
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
510
304
44
7
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 867 beoordelingen
Beoordeeld op 24 mei 2018

Eén van de mooiste kerken van Granada is de Iglesia de la Merced, een kerk uit 1783 die zwaar werd beschadigd tijdens de burgeroorlog en de aardbeving van 2000, maar inmiddels fraai gerestaureerd is.
De decoratie in deze barokke kerk is uitbundig, het gebouw heeft mooie gebrandschilderde ramen, er staan prachtige marmeren altaren en aan de muren hangen reliëfs die de kruisgang van Jezus uitbeelden.
Vanop de klokkentoren heeft men een prachtig uitzicht over de stad Granada !!

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Geert L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2018 via mobiele applicatie

Als je de toren wilt beklimmen , betaal je een dollar en mag je de smalle wenteltrap op gaan. Boven heb je een mooi uitzicht over Granada. Je kunt op alle vier de hoeken foto's nemen, je mag niet de klokken luiden.
Ook de kerk is een bezoek waard, deze is gratis te bezoeken.
La Merced ligt in het oude centrum van Granada

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Tineke W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 februari 2018 via mobiele applicatie

Prachtige fotogenieke kerk die ook een toren heeft die voor 1 dollar bezocht en beklommen kan worden voor een adembenemend gezicht op Granada. Ik vond de buitenkant mooier dan van binnen. De kerk ligt op twee blokken afstand van het grote plein. Bezoeken deze kerk!

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank MartinH187
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2018

Vanaf deze kerktoren heb je een prachtig uitzicht over de stad! Zeer fotogeniek. En dat voor 1 dollar. Aanrader dus!!

Datum van activiteit: december 2017
Bedank laurav878
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2017

Voor 1 dollar per persoon mag je de klokkentoren beklimmen en heb je een mooi uitzicht over de stad en met name over de kathedraal en Xalteva kerk.

Datum van activiteit: december 2017
Bedank Xatsis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken