Na het inchecken neemt iemand ons mee naar onze kamer. Nummer 32. Die blijkt helemaal achterin te liggen. We lopen langs een open binnenplaatsje met zwembad, de trappen en vloeren zijn prachtig mozaiek en aan de muren hangen passende schilderijen. We lopen langs een kleine bar, nog een klein binnenplaatsje, gaan het gebouw 'onderdoor' om bij opnieuw een binnenplaatsje aan te komen. Een knal roze muur contrasteert prachtig met het heldere blauw van het tweede zwembad. Dat is nog eens een goede binnenkomer!
De kamer is ruim en netjes en heeft een grote badkamer, inclusief jacuzzi! Geen idee of ons reisbureau een upgrade heeft geregeld, maar wij zijn blij!
Enig minpuntjes zijn dat het hotel zegt rookvrij te zijn, maar op de binnenplaatsjes steken veel mensen een sigaar op. En omdat het ontbijt ook 'buiten' geserveerd wordt, zit ik liever niet in iemands rook. Ook is de kamer ietwat gehorig, ik hoor de wekker van de buurman afgaan. Toch zouden we hier een volgende keer weer graag overnachten! :)
De locatie van het hotel is absoluut geweldig. Vlak naast het centrale park en op loopafstand van de lekkere restaurantjes, zoals The Garden Cafe en Pita Pita.Meer
- Gratis wifi
- Zwembad