“Heerlijk toeven op het ruime dakterras”
Beoordeling van Restaurante Jompra

Restaurante Jompra
Geclassificeerd als nr. 1 van 19 Restaurants in Sesmarias
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Lokale keuken, Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
15 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een warme ontvangst en het is goed toeven op het grote dakterras. De wijn- en ook de menukaart komen snel en laten een mooie variatie zien. Vegetarisch eten is geen probleem. Gedurende de avond wordt er zelfs nog een lied gezongen door een uiterst vriendelijke ober met gitaar. Absolute aanrader, wij komen terug!

Datum van bezoek: juni 2021

20 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gereserveerd voor zaterdag avond. Het is al laagseizoen, de zaak was half vol. We kozen voor de dry aged beef. Deze is echt super mals! Lekker met precies voldoende groenten en gesauteerde aardappeltjes. De door ons bestelde extra frietjes smaakten ook uitstekend. We kozen voor een heerlijke full body rode wijn. Roquette & Gaze. Heerlijk!!!! Wij vroegen of het mogelijk was om kaas als nagerecht te nemen. Helaas dat stond niet op de kaart. Even later kwam de ober toch met een bordje met drie verschillende kazen en wat toast. Uit zijn eigen keuken. Ik dronk de wijn en mijnpartner een heerlijke rode port. Dat was nu echt eens Service van de zaak! We komen hier graag terug!

Datum van bezoek: oktober 2019
1 juli 2019 beoordeeld

Al meerdere keren hier gegeten en altijd goed. Personeel is zeer vriendelijk en vinden het oprecht fijn dat je er bent. Ook nu weer heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2019
26 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige zaak, goede parkeerplaats, zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten, niet te duur. Wat wil je nog meer?

Datum van bezoek: maart 2019
17 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij Jompra. Wel eerst de trap op lopen en dan kom je in een sfeervol restaurant, waar je binnen of buiten kunt eten. Gezellige, maar ook deskundige sfeer. Heerlijke huiswijn. De zeetong was erg lekker. Voldoende keuze, ook voor vlees en vegetarisch. Gewoon doen!

Datum van bezoek: augustus 2018

Reizigers die Restaurante Jompra bekeken, bekeken ook

In Restaurante Jompra geweest? Deel je ervaringen!