“Alweer fantastisch”

Geclassificeerd als nr. 2 van 19 Restaurants in Sesmarias
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 18 - € 40
Keukens: Mediterraan, Internationaal, Grill, Wijnbar
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
15 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals altijd was de ontvangst zeer vriendelijk. Onze tafel was nog niet helemaal klaar dus even aan de bar gewacht met een drankje. Even later werden we aan tafel uitgenodigd. De kaart was ietwat veranderd, dus we hebben een ander nagerecht besteld. Personeel en eigenaar zeer attent, we komen hier weer graag nog een keer genieten van een heerlijk diner.

Datum van bezoek: september 2022

16 oktober 2021 beoordeeld

we komen hier al heel wat jaren en we genieten altijd van de kwaliteit van het eten en ook de bediening is altijd bijzonder aardig.
die michelin beoordeling verdienen ze en wij verheugen ons altijd op een bezoek aan dit gezellige restaurant

Datum van bezoek: oktober 2021
20 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig restaurant, heerlijk gegeten. De zalm met risotto was voortreffelijk. Normaal bestel ik niet zo graag iets met risotto omdat dat vaak tegenvalt. De kaart heeft voor ieder wat wils. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: september 2020
9 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de 2e keer hier wezen eten en het was eederom geweldig.
De voorgerechten en de hoofdgerechten waren super van kwaliteit . Het dagmenu was lamsrack en ik heb regelmatig dit menu gegeten maar zoals dit was klaargemaakt kom je zelden tegen . Alsof er een engel over je tong strijkt. Wat een smaak en gaarheid. Geweldig. Mijn vrouw had octopus en ook dat was voortreffelijk.
Het personeel was uiterst vriendelijk en kundig en grappig ook. Een geweldig restaurant met mooie prijzen en zeer zeker een Michelin ster waardig.

Datum van bezoek: september 2020
14 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zijn er in onze vakantie 2 keer gaan eten. Reserveren is een must want ook de lokale bevolking weet dit restaurant goed te vinden! Bediening is top en zoals het hoort en de gastvrouw / eigenaresse loopt er iedere avond rond. Het eten was zeer zeer goed en wat je kan verwachten van een uitstekend restaurant. De michelin ster bordjes van 2019 en 2020 hangen in het restaurant. Je kan hier gerust iets bestellen wat je normaal misschien niet zo snel zou doen. Prijs technisch betaal je gewoon gemiddeld, geen absurde bedragen. Ik zou hier zeker nog een keer heen gaan 👌🏻 Bedankt!!

Datum van bezoek: augustus 2020

Reizigers die Restaurant O Marinheiro bekeken, bekeken ook

In Restaurant O Marinheiro geweest? Deel je ervaringen!