Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kanab
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (931)
Beoordelingen filteren
931 resultaten
Waardering van reizigers
615
232
57
19
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
615
232
57
19
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 931 beoordelingen
Beoordeeld op 9 november 2017 via mobiele applicatie

Op doorreis hebben we 1 nacht doorgebracht in dit hotel. De service van het personeel was top. De dame van de receptie heeft ons uitgebreid verteld (naar aanleiding van onze vraag) wat nog mooie plekken zijn om te bezoeken in de buurt. De lobby ziet er erg mooi en strak uit, echter de kamer waar wij in verbleven was wat ouderwets. De "airco op de kamer rook een beetje muf deze hebben er daardoor niet aan gedaan.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ruteij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carrie S, Front Office Manager van Canyons Boutique Hotel - A Canyons Collection Property, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2018
Google-vertaling

Thank you for your review of The Canyons Boutique Hotel. We are pleased to know you enjoyed your stay with us and that our service and decore was pleasant for you.

We are sorry to hear your stay with us was not exceptional but we do appreciate all feedback and have since refreshed all air conditioners and heaters to ensure future guests stay are as pleasant as possible.

Thank you for choosing to stay at The Canyons Boutique Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijk ontvangen. Prima kamer en heerlijke bedden. Het ligt aan de doorgaande weg in Kanab, maar die is en niet zo druk en hebben we niet gehoord.
Bij de receptie staat koffie, thee en ijswater. Er staan fietsen die je kunt gebruiken en het ontbijt is voor Amerikaanse begrippen prima.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Josv_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2016 via mobiele applicatie

Heel fijn hotel in Kanab met zeer vriendelijk personeel. Mooie kamer met een super goed bed. Onze kamer was vrij klein, maar voldoet prima. De badkamer was wel vrij groot.

Het personeel helpt je met alle vragen. Ze hebben ook handige routebeschrijvingen.
Het ontbijt was overigens prima. Niet veel keus, maar voldoende om lekker te eten.

In het hotel zit het restaurant Sego. Hier kun je heel leuk dineren. Soort tappas, de bedoeling is dat je de gerechten met elkaar deelt. Vrij kostbaar, maar wel aan te raden. Zeker gezien dat de overige restaurants in Kanab wat te wensen overlaten.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Danielle E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carrie S, Front Office Manager van Canyons Boutique Hotel - A Canyons Collection Property, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2016
Google-vertaling

Danielle,

Thank you for your review of The Canyons Boutique Hotel. We are so pleased to hear you enjoyed your stay with us and that our staff was so helpful and accommodating.

We are glad you were able to experience Sego as well, an unique dining experience for all of our guests!

Thank you for choosing to stay with us and we hope you had a safe trip back home!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel is erg mooi, heeft supervriendelijk personeel en biedt heel veel waar voor je geld. Daar waar we in Page per kamer met 2 queenbedden in een ondermaats Best Western Hotel nog 380 dollar betaalden voor een zeer gehorige kamer, hadden we hier een hele verdieping met 2 grote slaapkamers met zitjes en nog een losse woonkamer voor ons alleen voor maar 245 dollar. Het was superrustig, heerlijke bedden, koelkasten, magnetron, koffiezetter, 2 wc's en 2 wasbakken, etcetera. Wifi was prima. Deze penthouse is ideaal als je met tieners (of kinderen die alleen mogen slapen) reist. Ze kunnen lekker chillen op hun eigen kamer met 2 zitjes op hun kamer en ondertussen kun je zelf ook lekker ontspannen.
We hadden spijt dat we hier maar 1 nacht hadden geboekt.
Het hotel biedt gratis fietsen.
In het hotel bevindt zich het zeer goede restaurant Sego dat gerechten in tapas-stijl serveert.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank JesTravelNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2015 via mobiele applicatie

Mooie kamer, ruim en comfortabele bedden. Fietsen konden gratis uitgeleend worden. Bij het inchecken werd ons gezegd dat het ontbijt zeer goed zou zijn, maar dit was niet het geval. Keuze is beperkt en alles was voortdurend op. De tweede dag dat we er waren was bv het fruitsap en de confituur op en niet verkrijgbaar. Voor de prijs die we betaalden erg jammer. Het personeel had echt moeite om alles bij te houden.

Datum van verblijf: juli 2015
Bedank Domiandfamily
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken