Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.869)
Beoordelingen filteren
1.869 resultaten
Waardering van reizigers
1.523
268
49
16
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.523
268
49
16
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.869 beoordelingen
21 juni 2018 beoordeeld

Boutique hotel waar wij zeker terugkomen!
Kamers : ruim, net met salon & keuken & terras. Goede verduisterende gordijnen. Goede isolatie, geen lawaai. Personeel : zeer vriendelijk & behulpzaam. Super ontbijt tot 12 uur! Ligging : ideaal, nabij strand en winkels en toch rustig. Lekker tapas restaurant 'Palmira sud" aan het hotel! Bij vertrek kan je een half gratis een kamer krijgen om je op te frissen! Minpunten : goeie haardroger maar snoer veel te kort ; één persoon bedden.

Kamertip: Hoger gelegen kamers hebben zeezicht.
  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank EmilienneC4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GoldByMarina, Front Office Manager van Gold By Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juni 2018
Google-vertaling

Dear Emilienne C,

Thank your for your very nice review and score!

First and foremost I would like to sincerely thank you for choosing GOLD to stay during your holiday.

We are delighted to know you enjoyed our rooms, varied breakfast until 12, location and courtesy room. I regreat to inform you that all our hair dryers have an extendable wire.

It would be our pleasure to welcome you back for another incredible stay when your travels bring you back to Gran Canaria.

Best wishes and a GOLD day!
Pablo-Front Desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2018 beoordeeld

Het hotel is schoon en proper, het personeel is overal heel vriendelijk, precies wat je verwacht als je op vakantie bent.
De kamers zijn ruim en mooi ingericht, de douche is lekker ruim.
Het ontbijt is super goed met genoeg keuze, zelfs als je gluten vrij wilt, dit hotel is een echte aanrader!

Kamertip: Kies een hoger gelegen kamer.
  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank fermotta2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GoldByMarina, Front Office Manager van Gold By Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2018
Google-vertaling

Dear Fermotta2018,

We would like to thank you for your review and score in TripAdvisor!
We are glad to hear that you enjoyed your stay at GOLD, that you liked our service, the room, our variety of products we offer for breakfast, and the hotel overall.
We are looking forward to welcome you at GOLD anytime you come back to Gran Canaria!

with GOLD regards,

Cintia- Front Desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2018 beoordeeld

Bij de entree van het hotel staat een bord "Be My Guest". Dit is geen loze kreet. Personeel is super vriendelijk en servicegericht. Er wordt alles aan gedaan om het de gasten zo goed mogelijk naar hy=un zin te maken. Bij iedere vraag wordt naar een oplossing gezocht.
Ontbijtbuffet is tot 12 uur, enorm uitgebreid en wordt tot de laatste minuut bijgevuld. Verschillende eiergerechten, pannenkoeken en wafels worden door de kok op bestelling klaargemaakt. Jus d'orange wordt ter plekke vers geperst.
Kamers zijn groot en modern ingericht. Prima douche. Badkamer zelf had iets groter gemogen, maar voldeed verder prima.
Lokatie is uitstekend. Shoppingcenter Yumbo, met legio bars en restaurants, zit net om de hoek. Strand van Playa del Ingles ligt ook op enkele minuten lopen (alhoewel dat wel een beetje vergane glorie was).
Hotel is een absolute aanrader!

Verbleef: mei 2018
Bedank Fred v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GoldByMarina, Front Office Manager van Gold By Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2018
Google-vertaling

Dear Fred v,


Thank your for your very nice review and score!

First and foremost I would like to sincerely thank you for choosing GOLD to stay during your holiday.

We are delighted to know you enjoyed our rooms, breakfast until 12 and central location in Playa del Ingés. You honor us with your kind words about our staff members.


It would be our pleasure to welcome you back for another incredible stay when your travels bring you back to Gran Canaria.

Best wishes and a GOLD day!
Pablo-Front Desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2018 beoordeeld

Hotel in retro stijl met een moderne toets. Ruime, propere kamers met heerlijke bedden.Een badkamer met ruime douche, een handige kitchinette, salon en balkon. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker ontbijt met heel veel keuze. Leuke voorzieningen rond de zwembaden. Elke dag is er een thema zoals BBQ, live music, afternoon tea ...Het hotel is een echte aanrader !

  • Verbleef: april 2018, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kris A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GoldByMarina, front desk van Gold By Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2018
Google-vertaling

Dear Kris A,
Thank you for your nice score and words about your stay at GOLD, We are glad to know that you had a good time with us and would love to welcome you back in a near future,
kind regards,
Arbelo - Front desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel, super schoon en erg vriendelijk personeel. Het is een adult only hotel dus je komt er echt tot rust. Iedere dag bed opgemaakt, schone handdoeken en je vaatje word gedaan. Nergens geen omkijken naar dus echt vakantie!!
Goede prijs/kwaliteit

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank KreeftenLDN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GoldByMarina, front desk van Gold By Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2018
Google-vertaling

Dear KreeftenLDN,
Thank you for leaving us a feedback about your stay at GOLD, hope to see you back really soon,
Arbelo- Front desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken