Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Kirsten V

Gezellig hotel+leuke mensen

4,0 van 5 bollen11 mei 2024 beoordeeld
Animatie was erg leuk en de hotelkamers en het eten was ook erg goed.
Voor het animatie team heb ik als tip om waterpolo te gaan doen, want uit ervaring weet ik dat heel veel mensen dag leuk vinden.
Verder is het jammer dat je geen bal spellen etc in het water mag doen.
Verder een heel goed en gezellig hotel.
Datum van verblijf: mei 2024
Reistype: Bezocht met een partner
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ifa Continental, Guest Services / Front Office van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 15 mei 2024
Dear Kirsten,

Thank you very much for choosing the Abora Continental by Lopesan hotel. We are very pleased that your stay with us was to your liking, highlighting the work and attention of our entertainment staff.
We were very pleased to hear that you liked our beautiful and spacious rooms and that you appreciated the gastronomic offer of our restaurant. The kitchen team works very hard to satisfy all tastes.
We will of course pass on your suggestions for improvement to the relevant departments in order to provide a better service.

We hope to have the pleasure to welcome you back in the near future and to offer you another memorable stay in our hotel!

Sunny regards,
Guest Relations Department
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 89
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 89
  • Agoda.com
    € 78
  • Official Site
    € 89
1.7 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Gratis wifi
Zwembad
€ 141
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
    € 165
  • Agoda.com
    € 136
  • Hotels.com
    € 165
0.7 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Zwembad
Restaurant
€ 142
  • Expedia.com
    € 157
  • Priceline
    € 166
  • Hotels.com
    € 145
1.6 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 248
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 245
  • Vio.com
    € 222
  • Priceline
    € 248
2.0 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Gratis parkeren
Zwembad
€ 145
Meerdere manieren om te betalen
  • StayForLong
    € 136
  • Vio.com
    € 144
  • eDreams
    € 145
0.3 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Gratis wifi
Zwembad
€ 149
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 149
  • Hotels.com
    € 134
  • Priceline
    € 154
0.3 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Gratis wifi
Zwembad
€ 107
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 108
  • Agoda.com
    € 100
  • Expedia.com
    € 114
1.0 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Gratis parkeren
Zwembad
€ 274
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 274
  • Priceline
    € 274
  • Hotels.com
    € 274
2.4 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Zwembad
Aan het strand
€ 96
  • Expedia.com
    € 96
  • Agoda.com
    € 83
  • Hotels.com
    € 92
1.8 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Zwembad
Restaurant
€ 69
  • Priceline
    € 68
  • Agoda.com
    € 63
  • Expedia.com
    € 75
2.0 km van Abora Continental by Lopesan Hotels
Zwembad
Restaurant
Meer hotels in Playa del Ingles bekijken
Beoordelingen (4.700)
Beoordelingen filteren
4.701 resultaten
Waardering van reizigers
1.990
1.705
610
211
185
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.990
1.705
610
211
185
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 4.701 beoordelingen
Beoordeeld op 23 april 2024

Heel goed voor een 3-sterren!
Ruime en propere kamers. Prachtige zwembaden, mooi en proper aangelegd. Lekker en gevarieerd eten, all-in formule met originele dranken! Vriendelijk personeel! Geweldig animatieteam met 's avonds zeer professionele shows door hen gebracht!

Kamertip: Om naar het strand te gaan zijn het wel veel trappen dus voor oudere mensen, hou daar rekening mee.
Datum van verblijf: april 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marleendebock14
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ifa Continental, Guest Services / Front Office van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2024
Google-vertaling

Dear Marleen,

Greetings from sunny Gran Canaria, we hope you had a good trip back!
It is very gratifying for us to read your comments and to know that you had a wonderful holiday at Abora Continnetal by Lopesan. We were delighted to hear that you enjoyed our spacious and comfortable rooms and the cleanliness and that the entertainment team was excellent.

Thank you and we look forward to your next visit to our sunny and beautiful island!

Kind regards,
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2024

Een geweldig hotel, goede service. we waren voor het eerst op vakantie met all inclusief. Eten geweldig, elke dag afwisselende keuzes. Het animatieteam was echt klasse. Deden veel voor jong en oud. Vooral de avonden (minidisco voor de allerkleinste en daarna show voor de ouderen. Staat lekker dicht bij het strand. Veel gewandeld langs de kust.

Kamertip: alles is hier goed verzorgd
Datum van verblijf: april 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Koos S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ifa Continental, Guest Services / Front Office van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2024
Google-vertaling

Dear Kooss,
It is simply wonderful to read your words regarding your recent stay at Abora Continetal by Lopesan and it makes us happy to know that you thoroughly enjoyed your stay at our hotel!
It is good to know that you enjoyed the gastronomy of our restaurant. Our kitchen team works hard to be able to prepare such a variety of food. We believe that entertainment is very important as it raises the spirits of the guests and makes the holiday more enjoyable. We don't let anyone get bored.
It is very true that we are located in the right place to be able to take long and healthy walks along the maritime avenue watching the horizon of the Atlantic Ocean. That makes one filled with relaxation and enjoyment.

Thank you very much again and we hope you will visit us again for your next trip to Gran Canaria.

Sunny regards,
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 april 2024

Allereerst als je aankomt denk je vanaf de buitenkant....hmmm is dit het wel. Maar zodra je binnen stapt weet je meteen dat he goed zit. Alles is fris, modern, schoon en uiterst vriendelijk. De tuin, zwembaden alsof je in een tropisch oord zit. Kamers zijn compleet en prima, en vooral schoon wij hebben 338 met leuk uitzicht. Eten gevarieerd, en ruim voldoende. Thuis heb je het niet allemaal klaarliggen in je koelkast. Leuke game room, animatieteam doet zijn uiterste best. Goede plek voor een weekje vitamine D op te doen. Je heerlijk wandeld zo de boulevard op richting het strand centrum. Gewoon doen, kom al 12 jr op het eiland en nog nooit slecht gehad.wij zijn er nu nog 3 dagen dus nog volop genieten!

Datum van verblijf: april 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Danielle S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ifa Continental, Guest Services / Front Office van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2024
Google-vertaling

Dear Danielle,
Thank you for your wonderful comments about your stay in our hotel and detailed explanation for other travellers about what they can find here. We were happy that you were completely satisfied with your stay and delighted with our facilities. We were pleased to hear that you felt comfortable in our fairly spacious rooms which we always keep very clean. And we are also pleased to know that we have found your culinary tastes right, as our restaurant team works very hard.

We would be honoured if you could visit us again in the near future!

With sunny regards,
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 maart 2024

Nette en schone kamer met een mooi uitzicht. Dagelijks wordt alles schoongemaakt en krijgen we schone handdoeken.
Eten is gevarieerd en goed.
Personeels is erg vriendelijk
en behulpzaam. Ze houden alles netjes. Rond het zwembad worden glazen steeds opgehaald.
Nadeel is wel dat het nodig is een bedje te reserveren in drukke tijden. Als de deuren om 8u opengaan, rennen mensen naar de bedjes.
Zwembad is wel extreem koud.
Er is elke dag animatie. Overdag veel van hetzelfde, maar ze zijn heel vriendelijk. In de avond is het wel een gevarieerd programma.
Het hotel ligt vlakbij het busstation van Playa del Ingles en bij wat winkeltjes.
Voor ons is het een prima hotel met een mooie prijs.

Kamertip: Om 8 u bedje reserveren als je dagje bij het hotel blijft.
Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Evelien G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ifa Continental, Guest Services / Front Office van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2024
Google-vertaling

Dear Evelien,
We would like to thank you for your detailed and interesting review and, of course, for choosing Abora Continental by Lopesan for your holiday. We are glad to hear that you liked our spacious rooms and the magnificent views, as well as the excellent cleanliness and the food in our restaurant. Our hotel has plenty of sun loungers, but we understand that with full occupancy they may be in high demand, but we have an excellent location very close to the beach (just 2 minuts to walk) where guests can sunbathe and swim.
Thanks once again. We would be honoured if you could visit us again in the near future!

With kind regards,
Public Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2024

Prima, gemoedelijk hotel. Goed en veelzijdig eten. Personeel altijd vriendelijk, het hotel kan wel een opknapbeurt gebruiken. Elke dag entertainment, al met al goed verblijf. Dichtbij winkelcentra en strand. Zwembaden voor klein en groot.

Datum van verblijf: februari 2024
Reistype: Reisde met familie
Bedank Wilke R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ifa Continental, Guest Services / Front Office van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2024
Google-vertaling

Dear Wilker,
We hope that you had a pleasant return journey and that you enjoyed this marvelous island during your holidays. With respect to your comments, the only thing left for us to do is to thank you for your words. It gives us great pleasure to know that you enjoyed staying in our hotel. We are entirely at your disposal for any questions that may occur to you.
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken