Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.846)
Beoordelingen filteren
2.846 resultaten
Waardering van reizigers
932
1.254
443
139
78
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
932
1.254
443
139
78
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.846 beoordelingen
5 oktober 2017 beoordeeld

Goed 3 sterren hotel. Het eten was van goede kwaliteit en redelijk gevarieerd. Personeel was aardig. Hotel is wel wat gedateerd maar wel schoon. De kamers waren comfortabel. Minpunt is dat ze wel redelijk gehorig zijn en geen airco.
De ligging is goed t.o.v het strand. Aantal centra op loopafstand. Indien gewenst zijn de taxi's en bussen om de hoek. Voor gemiddeld 2,40 tot 4 euro kom je in alle centra.
De shows van het hotel hebben wij niet elke dag gezien maar ondanks dat er soms maar 2/3kindjes waren deden ze alsnog de minidisco erg leuk. De shows die we gezien hebben waren professioneel (extern bedrijf niet door het animatieteam zelf).

Al met al een fijn verblijf. Eten is 4 sterren waard en hotel zelf is 3 sterren waard. Prijs kwaliteit is in verhouding.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank SteffieR6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
c0ntinental, Public Relations Manager van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 december 2017
Google-vertaling

Dear Steffie R,
thank you for choosing us for your last visit to Gran Canaria. It gives us great satisfaction to know that you enjoyed your stay at the hotel. Thank you for sharing your experience with other holidaymakers and for your comments giving us ideas for our future.
We hope that we will see you again at the hotel.
Kind regards,
IFA Continental

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel met een mooi zwembad.
Schoonmaak & Eten een 10!
De inrichting is gedateerd maar doet niet onder voor de service.
Het hotel zou snel gerenoveerd worden.
Ligging 50meter vanaf shoppingcenter tropical / kasbah ongeveer 15min lopen.

Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
Bedank RuboNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
c0ntinental, Public Relations Manager van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 augustus 2017
Google-vertaling

Dear RuboNL,
our main objective is offering excellent service to our clients. We hard day after day to be able to achieve this and there is no better reward than reading an opinion as positive as the one which you have written. Thank you. We hope to maintain this connection in the future and have the pleasure of a visit from you in the future. Kind regards, IFA Continental

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld

Wat een ontzettend fijn hotel, vriendelijk personeel, goede schoonmaak.
Het eten in het restaurant word afgewisseld en smaakt meer dan prima, had dit niet zo goed verwacht!
Ik heb mensen horen klagen over de het strenge beleid in het zwembad door de badmeesters maar ik denk dat dit echt wel ten goede komt aan het zwemgenot, niemand zit te wachten op 30 kinderen die met ballen gooien, Dit kan ook prima in de zee, deze is tenslotte 50 meter verderop.
Hotelkamer was top, netjes schoongemaakt en werd ook goed bijgehouden, wij hadden een ontzettend vriendelijke schoonmaakster (kamer 536)
Wij waren verwent met zeezicht.

Kortom, ontzettend mooi en leuk hotel en zeker aan te raden voor gezinnen!
(Airco was er inderdaad niet maar is ook niet gemist, bij ons heeft de schuifdeur naar het balkon een week open gestaan haha)

Kamertip: kamer 536: zeezicht
  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Remco K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
c0ntinental, Public Relations Manager van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juli 2017
Google-vertaling

At Lopesan Hotel Group we know that the holidays are some of the most important times of the year and that is why it brightens our day to read opinions as positive as yours. The kitchen team appreciates your comments regarding the food. We would especially like to thank you for the comments you made concerning our staff. We are sure that they will be very satisfied to hear that there are guests who appreciate their work.
Thank you for having gone to the trouble of sharing your experience with us and with other users. If you decided to holiday in Gran Canaria again, it would be our pleasure to see you stay with us again. Kind regards, IFA Continental

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2017 beoordeeld

weekje IFA in juli in single room. Ruime kamer en badkamer met zeer goede douch. Er is geen airco maar alhoewel het rond de 30° was heb ik er niet echt een probleem door gehad. Koelkast is bij te betalen, maar liever de basisprijs wat lager en bijbetalen voor zulke zaken dan teveel te betalen voor zaken die je niet nodig hebt. Zee is dichtbij en strand zeer leuk maar wel een honderdtal trappen te doen van de promenade naar het strand. Over zwembad, handdoeken issues en dergelijke geen mening want geen gebruik van gemaakt wegens veel plezanter aan de zee. Voor mij een aanrader!

  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank alexT3253PR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
c0ntinental, Public Relations Manager van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juli 2017
Google-vertaling

Dear alexT3253PR,
First of all we would like to thank you for having chosen the IFA Continental for your recent stay in the south of Gran Canaria and for having taken the time to post your comments on TripAdvisor.
It is very important for us to know that our guests feel cozy and welcome and we are regretful to find that you did not always feel quite comfortable during your stay with us. Nevertheless we are glad that you enjoyed the holidays with us.
Your positive feedback will be forwarded to our staff, they will be very happy to hear about your appreciation.
With any queries that you might have during your next stay or in advance, please do never hesitate to contact our public relations department. They will be delighted to help you with any question or doubt.
We would love to welcome you again at the IFA Continental Hotel during your next visit to the south of Gran Canaria and remain,
With best regards,
IFA Continental

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2017 beoordeeld

Fijn hotel, mooie ruime kamers, dichtbij bus station. Eten goed en ik vond vriendelijk personeel, In de avond fijn show programma, bij het zwembad heerlijk vertoeven. Gewoon een goed en fijne plekt om te verblijven

Kamertip: Kamer aan de zijkant
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ab l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
c0ntinental, Public Relations Manager van Abora Continental by Lopesan Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2017
Google-vertaling

Dear ab l, we never fail to feel happy when we read how you enjoyed your stay with. We would like to thank you very much for having gone to the trouble of writing down and sharing your experience with other users. If you wish to visit us in the future, remember that by making a reservation on our website, you can earn exclusive discounts. With kind regards, IFA Continental

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken