Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (6.363)
Beoordelingen filteren
6.363 resultaten
Waardering van reizigers
2.595
2.245
978
341
204
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.595
2.245
978
341
204
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
24 - 29 van 6.363 beoordelingen
2 juli 2018 beoordeeld

Mooi hotel, heerlijk eten, luxe kamer met heerlijke bedden en inloopdouche, perfecte ligging, prachtige tuin, vriendelijk en behulpzaam personeel, voldoende faciliteiten, bus vervoer naar Maspalomas en Playa del Ingles.

  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank bwilgen3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2018 beoordeeld

Wij hebben ons samen erg vermaakt in jullie hotel.
We hebben veel gelachen om jullie animatie team.
het eten en drinken was erg goed.
het hotel ligt op een goeie locatie , met de bus kan je zo naar het strand voor gratis.
de buschauffeur is super aardig en gast vrij.

  • Verbleef: juni 2018, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank 342manon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fran L, Guest Relations Manager van Occidental Margaritas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juli 2018
Google-vertaling

Dear guest,
We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Occidental Margaritas was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.
We are thrilled you enjoyed the varied entertainment program organized by our professional team and enhanced by their genuine friendliness and enthusiasm to make sure all guests joining into the daily activities are having a memorable moment among us and we will certainly not fail to share your congratulations with the entire team.
At Occidental Hotels & Resorts we know that meals are an important aspect of our guests' overall holiday experience in our hotels, this is why our team of Chefs prepare for each service a wide variety of delicacies to cater for all diet requirements and please the most demanding palates, we are therefore very pleased that we could satisfy yours.
We are glad to read that you really enjoyed our unbeatable location to visit the wonders of a vacation in Playa del Inglés. It is very nice to know you have enjoyed and took advantage of our free shuttle bus that takes you to both of our nearest beaches and back throughout the day.
Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.
Our best wishes,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2018 beoordeeld

Erg genoten met mijn man en dochtertje. Lekker eten, vriendelijk personeel en de animatie was de hele dag door geweldig! De afstand naar het strand was prima te lopen.
Iets minder vonden wij alle handdoeken al op de bedjes sochtends, maar dit is onvermijdelijk denk ik.

  • Verbleef: juni 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
1  Bedank martinebakker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2018 beoordeeld

Vriendelijk personeel, super leuk animatieteam, nette kamers, en goed eten in het buffetrestaurant. Receptie is 24/7 iemand aanwezig en wordt je altijd netjes begroet en wordt je altijd netjes geholpen. Hotel is een echte aanrader!

  • Verbleef: juni 2018, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank marjoleinkraak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2018 beoordeeld

Het was een zeer fijn verblijf in dit hotel.
Super tijd gehad ,zeer vriendelijk personeel,lekker en gevarieerd eten.
Fijne ruime kamers en prima gelegen
Goede service met de busjes die rijden naar het strand

  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank servicescheepers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken