Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Occidental Margaritas
Hotels in de buurt
AxelBeach Maspalomas(Playa del Ingles)
81 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
195 US$
185 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Seaside Sandy Beach(Playa del Ingles)
195 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Bohemia Suites & Spa(Playa del Ingles)
285 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Caserio(Playa del Ingles)
167 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
182 US$
165 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Las Gondolas Apartments(Playa del Ingles)
94 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
Hotel Riu Papayas(Playa del Ingles)
188 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Hotel Riu Don Miguel(Playa del Ingles)
118 US$
114 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Hotel Riu Palace Maspalomas(Playa del Ingles)
232 US$
224 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Beoordelingen (5.746)
Beoordelingen filteren
5.746 resultaten
Waardering van reizigers
2.325
2.044
893
306
178
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.325
2.044
893
306
178
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
142 - 147 van 5.746 beoordelingen
3 januari 2017 beoordeeld

Spijtig dat het zwembad en de tafels buiten om te eten lang in de schaduw liggen. Soms moet je aanschuiven voor binnen te gaan in het restaurant. Eten lekker. Kamers goed. Wifi was inbegrepen. Voor veel soorten drankjes moest je extra bijbetalen bij all in.

  • Verbleef: december 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank Cindy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2016 beoordeeld

Met een capaciteit van 1300 klanten is dit hotel en apprtemente niet cozy.
Ik was gelukkig in Half pensioen want zowel smorgens na 8u30 of savonds heeft men het gevoel van een drukke rijweg en bovendien een massa kinderen die in alle richtingen lopen en krijsen.
Bovendien is er een enorm probleem met de wifi .
Ik ben van kamer moeten veranderen voor het lawaai Zwembadzijde en de zeer slecht wifi ontvangst.
De kamer langs voorzijde was rustiger maar ook geen of slechte wifi waarvoor men na aandringen een router in de kamer kwam plaatsen.

Kamertip: voorzijde met balcon en zon de ganse dag
  • Verbleef: december 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Fonsdemey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarceloMargaritas, Director de Relaciones Públicas van Occidental Margaritas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your review on TripAdvisor.

We are sorry to know about the inconveniences during your stay with us, however, we are glad to read that we were able to offer your another quieter room and that you could enjoy our wifi service.

Please do not hesitate to contact us for further assistance, we remain at your disposal.

Kind regards & happy new year

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2016 beoordeeld

Heel goed, ruime modern ingerichte kamers met badkamer. Schoon en goede service. Handoeken groot en dagelijkse verschoning. Handoeken service voor het zwembad of strand. Genoeg ligbedden bij de 2 zwembaden. All inclusive concept is prima. Voldoende parkeerruimte .

  • Verbleef: december 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank 221wendy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2016 beoordeeld

avondeten slecht, als je niet van vis houdt heb je een probleem. Geen warme groenten. Alleen maar rauwkost. Koude ongare wortels, spruiten, bietjes. Weinig variatie, Voor toetjes en desert een overvloed aan keus. Waren hier al jaren terug geweest. Bomen zijn zo hoog gegroeid, zeker tot de middag geen zon bij zwembad. Wel bovenop maar als je slecht ter been bent lukt dat niet,

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank margraeth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarceloMargaritas, Director de Relaciones Públicas van Occidental Margaritas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 januari 2017
Google-vertaling

Dear Margraeth,

Thank you for your review on TripAdvisor.

We are really sorry to hear that you did not enjoy the experience in our hotel to the fullest as we strive to make each stay with us an unforgettable one. Discussions involving the respective team members and management have taken place to review your comments, and we would like to assure you that all of your concerns will be addressed and attended.

We have also taken good note of your remarks on the dining expériences and sincerely lament reading that we fell short of your culinary expectations on this occasion, although I would like to take the opportunity to point out that our Executive Chefs follow a menu rotation including a wide array of both local and international delicacies (including meat and vegetables cold and hot dishes) to cater for all diet requirements and please the most demanding palates, this is why we are sorry to read that we were not able to conquer yours and will make sure to discuss your critics with our team.

About our pools, as you can check on our website as well as in the flyer you are given upon arrival, we have two big pools, one of them has sunshine during daytime.

Please do not hesitate to contact us for further assistance.

Kind regards and happy new year

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2016 beoordeeld

Aanrader op alle gebied, wij gaan zeker terug, goede ligging, fantastische keuken, vriendelijk personeel, al wat je nodig hebt voor een goede vakantie, fijne & propere kamer, voldoende variatie, prachtige tuin

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank 851carinen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken