Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Strandstel

Voor herhaling vatbaar.

Beoordeling van Seaside Sandy Beach
4,0 van 5 bollen18 sep 2023 beoordeeld
We hebben hier bijzonder genoten van onze vakantie.

Buffetten op de middag en 's avonds zijn niet zo uitgebreid dan in andere hotels, waar wat geserveerd wordt, is wel vers, een aantal vlees- en vissoorten worden gegrild naar jouw wens. Jammer dat er quasi geen afwisseling is in het aanbod.

Bijzonder vriendelijk personeel.

De kamer ligt er steeds kraaknet bij. Heel tevreden over de globale netheid in het hotel.

De airco in het salon mag gerust lager, omgevingstemperatuur voelt fris aan.

Het hotel besteedt veel aandacht om het personen met een beperking of in rolstoel zo aangenaam mogelijk te maken. (voorbehouden ligstoelen aan het zwembad én voorbehouden tafels in het restaurant). Proficiat hiervoor, dat siert jullie!!!

Het hotel ligt op 5 minuten wandelen van het textielstrand en op 15 minuten wandelen van het naaktstrand (kiosk 3).

Wat voor ons ook een pluspunt was, is dat er op een aantal etages van het hotel een nudistenzone is.

Bij leven en welzijn, boeken we dit hotel terug in 2024!

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Bezocht met familie
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Social Media Seaside Collection, General Manager van Seaside Sandy Beach, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 20 sep 2023
Dear Strandstel,

thank you for sharing your feedback on your recent stay at our hotel and for choosing Seaside Sandy Beach****. We are delighted to hear that you enjoyed your holiday with us.

We sincerely value your feedback regarding the desire for more diverse culinary options, and we are delighted that you appreciated the freshness and quality of our cuisine. At our hotel, we strive to provide an extensive and diverse range of dining options to suit the tastes of our valued guests. We offer 11 different theme nights and our culinary team operate live cooking stations, ensuring the expert preparation of fresh meat and fish tailored to individual preferences, thereby enhancing the personalized dining experience.

Our dedicated and friendly staff take pride in ensuring that our guests have a comfortable and pleasant experience and we're pleased to hear that their efforts have had a positive impact on your experience. Providing an inclusive and comfortable environment for all our guests is a priority for us. Regarding the ambient temperature in the salon, we will certainly review our air conditioning settings to ensure the comfort of all our guests.

We look forward to welcoming you back next year and ensuring you have another enjoyable stay with us.

All the best for you,
Eva Karg
General Manager
Seaside Sandy Beach****
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 204
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 204
  • Vio.com
    € 181
  • Expedia.com
    € 204
0.2 km van Seaside Sandy Beach
Zwembad
Aan het strand
€ 149
  • Expedia.com
    € 166
  • Hotels.com
    € 166
  • Algotels
    € 165
0.6 km van Seaside Sandy Beach
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 99
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 99
  • Vio.com
    € 83
  • Hotels.com
    € 99
0.9 km van Seaside Sandy Beach
Gratis wifi
Zwembad
€ 215
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Official Site
    € 184
  • Agoda.com
    € 193
  • Hotels.com
    € 215
0.7 km van Seaside Sandy Beach
Zwembad
Restaurant
€ 374
€ 272
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 369
  • Official website
    € 291
  • Hotels.com
    € 369
1.1 km van Seaside Sandy Beach
Gratis parkeren
Zwembad
€ 135
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 135
  • Expedia.com
    € 122
  • Trip.com
    € 139
0.7 km van Seaside Sandy Beach
Gratis parkeren
Zwembad
€ 106
  • Expedia.com
    € 106
  • Skyscanner.com
    € 92
  • Hotels.com
    € 106
0.6 km van Seaside Sandy Beach
Zwembad
Restaurant
€ 91
  • Expedia.com
    € 92
  • Agoda.com
    € 81
  • Hotels.com
    € 89
0.8 km van Seaside Sandy Beach
Zwembad
Restaurant
€ 184
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Official Site
    € 171
  • Agoda.com
    € 173
  • Expedia.com
    € 201
1.1 km van Seaside Sandy Beach
Zwembad
Restaurant
€ 56
  • Expedia.com
    € 53
  • Agoda.com
    € 51
  • StayForLong
    € 58
0.9 km van Seaside Sandy Beach
Zwembad
Restaurant
Meer hotels in Playa del Ingles bekijken
Beoordelingen (1.980)
Beoordelingen filteren
1.981 resultaten
Waardering van reizigers
1.303
489
139
25
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.303
489
139
25
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.981 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2023

Tophotel met een prachtige locatie mooie verzorgde zwembad lekker eten vriendelijk personeel. Altijd plaats aan het zwembad. Animatie
was beperkt en savonds begin de show veel te laat mocht wa vroeger zijn. Kamer ook tip top en proper.

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Trail26040228461
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Social Media Seaside Collection, General Manager van Seaside Sandy Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2023
Google-vertaling

Dear valued Guest,

thank you for choosing to stay at our Seaside Sandy Beach and for your excellent review. I am happy to read that you enjoyed our pool facilities and that the hospitality of our staff made your overall stay a magnificent one.

Please know that it is our aim to live up to the expectations of all our guests, hence, we strive to find a balance between the hours of the entertainment programme, the mealtimes and the wishes of our guest desiring a quiet and undisturbed sleep. Since we strive to adapt our entertainment to our guests' wishes your feedback is highly appreciated and will be shared with the team.

Once again, we wish to thank you for your valuable comments that help us to improve every day and hope you give us another chance to exceed your expectations!

Kind regards,
Eva Karg, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2023

Een hele fijne tijd hier gehad.
Heerlijk gegeten van een uitgebreid buffet die elke dag een bepaald thema had.
Naar mijn mening beveel ik echt wel all inclusief aan
Bijzonder vriendelijk personeel.
Een perfecte ligging van het strand.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Ruud v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Social Media Seaside Collection, General Manager van Seaside Sandy Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2023
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you so much for your wonderful review. First of all, we are pleased to read that you had a very nice holiday and that you appreciated our varied gastronomy selection and personalised service. Your feedback is essential to ensure that future guests have an idea of the excellence of our services, facilities and renowned cuisine.

Once again, we appreciate your kind comments on our Seaside Sandy Beach and look forward to welcoming you back in a not too distant future.

Kindest regards,
Eva Karg, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2023

Moeder met 10-jarige dochter.
We hebben dit hotel voor de derde keer bezocht, dat zegt eigenlijk al genoeg. Het is geen massa hotel en dat is heel fijn. De service is goed, het personeel is erg vriendelijk en het eten is voortreffelijk. Groot pluspunt is de ligging, dichtbij de boulevard, maar niet in de drukte. Ik kan dit hotel iedereen aanraden.

Datum van verblijf: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Esther T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Social Media Seaside Collection, General Manager van Seaside Sandy Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2023
Google-vertaling

Dear Esther,

thank you very much for your review and your recommendation to the TripAdvisor community. We are more than happy to hear that we could provide you once again with a fantastic mother-daughter-holiday and unforgettable memories.

My team and I hope to have the pleasure to welcome you and your child for the 4th time in a not too distant future.

Best regards from sunny Gran Canaria,
Eva Karg, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2023

Prachtig hotel met een uitstekende service, dicht bij het strand. Het eten is buitengewoon goed verzorgd en heel lekker. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wij keren in december en volgend jaar april al zeker terug.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde alleen
Bedank Vic M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Social Media Seaside Collection, General Manager van Seaside Sandy Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2023
Google-vertaling

Dear Vic,

thank you very much for your kind words. We are overjoyed to read that with our gastronomy and our service we were able to provide you with a fantastic holiday experience and we cannot wait to welcome you back in December.

Sunny regards from Gran Canaria,
Eva Karg, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2022

Ik ging voor het eerst alleen op vakantie. Ik boekte deze reis met tui en heb een top vakantie gehad. Ik vond het eten ontzettend lekker, tuurlijk het blijft een buffet. Het was niet ontzettend groot, maar ik vond dat ik voldoende keuze had om elke avond van verschillende gerechten te genieten. Het personeel was ook mega vriendelijk en altijd vrolijk. De hotel kamers zijn vooral knus maar niet persee luxe, verder zit wel alles erin dat je nodig hebt. Als je drinken op de kamer wilde kon je dit bij de balie aangeven of het zelf vanaf de poolbar meenemen.

Daarnaast vind ik de ligging van het hotel ook echt top. Vanuit dit hotel ben je namelijk binnen 5 min wandelen op een levendige boulevard. Club China white ook op 5 min lopen en de Heineken bar een klein kwartiertje.

Enigste min puntje is dat ik het zwembad relatief klein vond in verhouding tot het aantal gasten dat in het hotel kan verblijven. Wat ik wel een heel groot pluspunt vind is het zon terras waar je heel de dag door zon hebt en dus optimaal bruin kan worden

En tuurlijk als je vakanties naar Antalya in Turkije gewent bent, is dit anders omdat het vooral een stuk kleiner is.

Maar ik vind het een fijn en gemoedelijk hotel, met ontzettend vriendelijk personeel, lekker eten en veel zon. Ik vind het een dikke aanrader.

Ik zou zo nogmaals gaan!

Kamertip: Boek met Tui
Datum van verblijf: juli 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lvdv98
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Eva Karg, General Manager van Seaside Sandy Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you for your friendly feedback and for recommending our Seaside Sandy Beach ****. How great that you chose our hotel for your first vacation alone and that we could contribute to a lovely and enjoyable holiday.

We are pleased to hear that you were entirely satisfied with every aspect of our hotel, in particular our attentive service and the convenient location.

We hope to have the pleasure to serve you again in the near future.

Warmest regards,
Eva Karg, Deputy Manager Seaside Sandy Beach****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken