Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
martine r
Duivendrecht, Nederland

Geweldig hotel

5,0 van 5 bollen17 mei 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Geweldig hotel. Personeel is super vriendelijk en vrolijk. Eten is echt geweldig. Alles wordt ter plekke bereid, er is geen overdaad aan voedsel maar alles is lekker vers. Zwembad ook fijn. Kamers goed, elke dag schone handdoeken. Service is echt heel erg goed.
Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Bezocht met vrienden
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 99
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 99
  • Agoda.com
    € 85
  • Official Site
    € 99
0.3 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Gratis wifi
Zwembad
€ 374
€ 272
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 369
  • Hotels.com
    € 369
  • Official website
    € 291
0.5 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Gratis parkeren
Zwembad
€ 204
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 204
  • Vio.com
    € 181
  • Hotels.com
    € 204
0.8 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Zwembad
Aan het strand
€ 135
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 122
  • Hotels.com
    € 135
  • Trip.com
    € 139
0.7 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Gratis parkeren
Zwembad
€ 236
€ 184
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
    € 215
  • Vio.com
    € 185
  • Expedia.com
    € 236
0.9 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Zwembad
Restaurant
€ 91
  • Expedia.com
    € 92
  • Agoda.com
    € 81
  • Hotels.com
    € 89
0.3 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Zwembad
Restaurant
€ 106
  • Expedia.com
    € 106
  • Skyscanner.com
    € 92
  • Hotels.com
    € 106
1.1 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Zwembad
Restaurant
€ 184
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Official Site
    € 171
  • Vio.com
    € 159
  • Expedia.com
    € 201
1.6 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Zwembad
Restaurant
€ 266
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 267
  • Vio.com
    € 230
  • Hotels.com
    € 267
1.2 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Zwembad
Restaurant
€ 56
  • Expedia.com
    € 53
  • Vio.com
    € 49
  • StayForLong
    € 58
0.9 km van MUR Hotel Neptuno Gran Canaria
Zwembad
Restaurant
Meer hotels in Playa del Ingles bekijken
Beoordelingen (2.257)
Beoordelingen filteren
2.257 resultaten
Waardering van reizigers
1.252
658
235
63
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.252
658
235
63
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.257 beoordelingen
Beoordeeld op 19 september 2022 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, goed eten (all inclusief) en familie hotel zonder kinderen. Komen hier ieder jaar in september omdat het goed bevalt.
Eten is gevarieerd en van goede kwaliteit. In de avond entertainment buiten in de bar. Volgend jaar weer.

Kamertip: Zeker aan te bevelenl. Alleen voor boven de 18 jaar. Kinderen niet toegestaan. Zeer homo vriendelijk hotel. Dicht bij uitgaans centrum Yumbo met veel gelegenheden.
Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank nicok141
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 januari 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel met zeer aardig en behulpzaam personeel. Ze geven je echt een welkom thuis gevoel. Kamers zijn prima, badkamer zou kleine upgrade kunnen gebruiken zodat er geen waterballet onstaat en er een constante stroom is van dezelfde temperatuur water (soms bloedheet dan ineens ijskoud). Zwembad is perfect net als de ligging met uitgang in de Yumbo. Superverblijf met uitstekend ontbijt en diner

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank WernerK184
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 november 2021 via mobiele applicatie

Gedoe met ligbedjes….
het is mij helaas niet vreemd dat de “Vroege vogels” onder ons rond de klok van 8 al ligbedjes rond het zwembad bezetten door er alvast handdoeken op te leggen.

In hotel Neptuno is het Next Level….

Ondanks het bordje “no reservation” bij het zwembad, vindt de “Duitse bezettingsdrang”
al rond de klok van 2 uur nachts plaats…..
Ja u leest het goed…rond 2 uur nachts kleuren de bedjes al handdoek blauw..

de “vroege vogels” zijn meer nachtbrakers geworden…

in hotel Neptuno moet je kennelijk rond middernacht al je ligbedje veilig stellen in bezet gebied.

Neptuno doe hier wat aan en haal de handdoeken voor 9 uur gewoon weg,
Of nog Beter… laat de handdoeken uitgifte
aan de Badmeester over want die is er ook…..

Zo sluit ik dan dan toch weer een beetje positief af.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Niels v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 december 2019

was mijn 1ste verblijf in Hotel Neptuno GC
De locatie was perfect, vlak naast het Jumbo center zonder overlast van het nachtleven
Ik was er half december en had geluk met het weer, veel zon enkele wolken
Het voordeel is de ligging van het zwembad, zelfs in december baadt het zwembad in de zon en met hun nieuwe ligbedden lig je comfortabel
Ik had de all inclusive formule gekozen en dit was zeer gemakkelijk
Je krijgt geen armbandje maar je toont of zegt gewoon je kamernummer

Het ontbijt is goed maar eentonig , de lunch is a la carte buiten bij de snackbar en erg aangeraden, je kan kiezen uit pizza's, pasta tot steak... incl salade en desertbuffet van 13 tot 16u en iedere zondag bbq.
Het avondeten Dinner was minder van kwaliteit, veel keuze maar erg smaakloos

Het personeel verdient een pluim, ze werken er graag en dat merk je ook, vriendelijk, gemotiveerd met veel humor
Ze weten je snel te kennen en onthouden wat je favoriete drankjes zijn . Ze spreken goed Spaans, Engels en Duits.

Met de all inclusive formule kan je heel wat dranken bestellen van mixdranken, wijn, speciaalbieren..Altijd netjes in een glas met enkel A-merken
Het publiek in december was een mix van jong tot oud, Er verblijven heel wat gay koppels in dit hotel wat voor een relaxte sfeer zorgt ,iedereen is er even vriendelijk
Het hotel zelf is wat gedateerd maar proper en goed onderhouden met heerlijke bedden
Minpunt waren de poetsvrouwen, Ze doen hun job goed maar zorgen er ook voor dat je rond 8u gewild of ongewild wakker word door hun lawaai, erg luidruchtig..
Het is een eindje wandelen naar het strand maar er schijnt een shuttle bus te zijn, taxi kan ook en deze zijn spotgoedkoop in Gran Canaria

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank tom s
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 september 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel met goede en vriendelijke service. Als je van uitgaan in de Yumbo houdt dan is de locatie perfect. Elke nacht naar huis rollen :). Hotel is echter enigszins gedateerd en wat klassiek. Maakt het wat oudbollig.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Maikeltrum
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken