Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Vakanties

Ons paradijs need I say more????strand 10 verblijven 10 uiteten 10 sinds 2007 ons vaste vakantie ... meer lezen

Beoordeeld op 4 september 2019
313sylvias
via mobiele applicatie
Heerlijke plek!

Met kleine kinderen een fijne plek. Mooi strand, wel opletten op het strand met het water. Leuke ... meer lezen

Beoordeeld op 17 mei 2019
Tammmmm85
,
Hardinxveld-Giessendam, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 2.092 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Fuerteventura
vanaf 65,42 US$
Meer info
vanaf 22,18 US$
Meer info
vanaf 69,86 US$
Meer info
vanaf 109,78 US$
Meer info
Beoordelingen (2.092)
Beoordelingen filteren
2.092 resultaten
Waardering van reizigers
1.056
739
223
47
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.056
739
223
47
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.092 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2019 via mobiele applicatie

Ons paradijs need I say more????strand 10 verblijven 10 uiteten 10 sinds 2007 ons vaste vakantie dorpje want waarom iets anders zoeken als we hier alles gevonden hebben wat we zoeken???

Datum van activiteit: september 2019
Bedank 313sylvias
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2019 via mobiele applicatie

Met kleine kinderen een fijne plek. Mooi strand, wel opletten op het strand met het water. Leuke shopjes en soort van boulevard.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank Tammmmm85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2019

Plaats genoeg , mooi zandstrand. Proper; Gelegenheid om een stoel en paraplu te huren. Gelegenheid om je voeten af te spoelen.

Datum van activiteit: februari 2019
Bedank klaproos182
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2019 via mobiele applicatie

Prachtige boulevard met mooi uitzicht op strand en oceaan, leuke horecagelegenheden met terrasjes, prijzen ( in januari) moderaat

Datum van activiteit: januari 2019
Bedank Tjakko J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2018 via mobiele applicatie

In het zuidelijkste puntje van Fuerteventura ligt de stad Morro Jable.
Een lange boulevard met een diversiteit aan winkeltjes en restaurants waar je als vakantie ganger uren kunt rondlopen.

Datum van activiteit: september 2018
1  Bedank Hommen63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken