Wij hebben het hotel geboekt voor de waardering van het animatieteam, het eten, alsook de upgrade van 3 sterren naar 4.
Helaas zijn wij tot de vaststelling gekomen dat dit allemaal niet waar is. Het hotel is gewoon een verfrissing van het bestaande hotel in de hoop dat alle mankementen zijn opgelost. Het zwembad en de omgeving errond is vies, ze openen pas om 10 uur het zwembad. De bedden die er voldoende zijn bij halve bezetting zijn vuil en vies en worden amper gereinigd. Het publiek dat naar dit hotel komt zijn voor Britten die amper respect tonen voor de medemens en kunnen niet omgaan met eten en drinken. De kamer die ik eerst had stonk vreselijk vanuit de airco, dit gaan melden en onmiddellijk aan andere kamer gekregen. Na enkel dagen lekte de airco in deze kamer en liep het water langs de muren. Ze hebben dit opgelost maar dat bedoel ik dus met een poging tot verfrissing maar eigenlijk is het gewoon een kleine 3 sterren, maar in mijn ogen een 1. Het eten in de ochtend is oké, wel amper variatie maar oké. Middag en avond zijn een ramp, het eten heeft geen smaak, de eetzaal is vuil en smerig. Wij zijn regelmatig gewoon gaan eten in het centrum van de honger. De drank die inbegrepen is in uw all in is pepsi en de andere frisdranken zijn oké. Voor premium betaal je bij en heb je dan merken van frisdranken en alcohol.
Als je vertrekt is de kans op een verlenging van uw kamer klein als je Belg bent. Het hotel was amper voor de helft volzet en het was niet mogelijk om onze kamer te verlengen tot 18 uur waarvoor je wel 35 euro moet betalen. Ze deden gewoon de moeite niet. Als alternatief kan je uw bagage in een soort van kluis deponeren en betaal je 2 euro per kluis voor die je kwijt bent. Er is ook een doucheruimte waar je vooraf geen reservatie kan maken, dus op goed geluk kan je u douchen. Wij hebben 55 minuten moeten wachten erop!
Aniamtieteam loopt rond en doet hier en daar wat maar zonder enthousiasme en vooral voor de Britten en Spanjaarden. De shows die je in de avond kan zien zijn slecht van kwaliteit. Als je dan om half 12 nog iets wenst te drinken moet je hiervoor bijbetalen want all in duurt tot 11 uur. Maar als een Brit dit vraagt of Spanjaard dan krijgen ze het wel.
Conclusie er zijn veel betere hotels in Salou waaronder de H10 ketens en Blaumar waar je wel respectvol wordt behandeld en waar het eten lekker is en de kinderen kunnen genieten van een goed animatieteam. Dus blijf hier gewoon weg!