Johan H
Poperinge, België

Voor zijn prijs : prima hotel

Beoordeling van Hotel Jaime I
4,0 van 5 bollen9 dec 2017 beoordeeld
We waren er in september en oktober.
Mooi hotel op loopafstand van de winkelwandelstraat.en het strand.
Ruime kamers - goed eten alhoewel het gevarieerder kon - mooie zwembaden - mini-golf.
Tip : vraag een kamer op 4e verdieping of hoger : zo ontwijk je de muggen en kan je ook genieten van het aangenaam zitten op het terras en de shows die dagelijks buiten gedaan worden.
Tip 2 : Boek geen all-in : je kan beter eten buiten het hotel, zoals in Restaurant La Tagliatella op 250m van het hotel
Datum van verblijf: september 2017
Kamertip: tip om zo goedkoop mogelijk te boeken : met Ryanair - dan bus Plana naar Salou - boeken met...
0.8 km van Hotel Jaime I
  • Algotels
0.5 km van Hotel Jaime I
Meer hotels in Salou bekijken
Beoordeeld op 27 augustus 2017 via mobiele applicatie

We zijn hier een paar keer geweest. Zeven jaar geleden was de laatste keer. Het is ons altijd goed bevallen. In zeven jaar kan er veel veranderen, tijd voor een review.

Ligging is perfect, je zit dicht bij het strand en in de buurt zit een goede en goedkope supermarkt.

Het hotel is vooral gericht op Spaanse bezoekers, voor ons geen probleem. Nederlanders hebben we thuis al ;-) maar ik me voorstellen dat er mensen zijn die dat jammer vinden.

Kamers worden dagelijks goed en netjes schoon gemaakt.

Receptie is open tot 23.00

Prijzen in het winkeltje van het hotel zijn goedkoop.

Eten in het restaurant : over smaak valt niet te twisten, maar ik geef het een 6.

Het personeel in het restaurant is niet echt vriendelijk, ze negeren je bv als je bij de showcooking je eten afhaalt. Geen oogcontact maken etc het lijkt een beetje alsof ze door je heen kijken. Ze spreken ook verder niet tegen je. Das een min puntje.

Verder voor de prijs een prima hotel.

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 8 juni 2016 via mobiele applicatie

Met 3 zwembaden en een bar is heerlijk genieten van de ruimte. Gelukkig is wel animatie gelegenheid tot volleybal, optredens en elke ochtend aquagym.
Personeel is nogal stug, bot en onvriendelijk. Het eten is ook slecht beetje jammer eigenlijk.

Datum van verblijf: juli 2015
Beoordeeld op 14 mei 2016

Wij verbleven van 19 tot 30april in het hotel.
Nette schone,ruime slaapkamer.
Eten,keuze meer dan voldoende. Ondanks dat veel mensen klagen over het eten,wat niet terecht is, was er bij iedere maaltijd meer dan voldoende ,warm en koud kwalitatief goed eten aanwezig.
De chef van het restaurant hadden alles goed en op een prettige manier onder controle. Normale consumptie prijzen.
Receptie, vriendelijke ,persoonlijke benadering.
Ik ben gedurende ons verblijf ernstig ziek geweest,ziekenhuis opname etc.
Mijn vrouw heeft veel steun en medeleven ontvangen van zowel directie als personeel.

Kamertip: Het zal altijd iets rumoerig zijn, enorm resort . Maar bedenk, dat het meeste lawaai hinder,veroorzaakt wordt door de lieve gasten zelf!!!!
Datum van verblijf: april 2016
Beoordeeld op 6 februari 2016

het hotel is mooi en groot overal dicht bij ; min punten personeel aan de bar binnen heel onbeschoft ;ze begrijpen je gewoon niet en wat je besteld krijg je niet ,het eten heel eentoning alle dagen friet ;geen aardapelen of puree voor de kleine pannenkoeken heel hart en oud brood koffie juist modder

Kamertip: ik had bali met zwembad zicht vond ze heel fijn
Datum van verblijf: september 2015
Beoordeeld op 12 augustus 2015

Super hotel, alles er op en er aan. Overal goed dicht bij, een hoop animatie/activiteiten echt top. Alleen het eten was verschrikkelijk, echt heel jammer! Dit is toch wel erg belangrijk als je in zo'n soort hotel zit

Datum van verblijf: oktober 2014