Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.734)
Beoordelingen filteren
2.734 resultaten
Waardering van reizigers
1.660
808
187
44
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.660
808
187
44
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.734 beoordelingen
Beoordeeld op 3 augustus 2020 via mobiele applicatie

Goed hotel! Zeer vriendelijk personeel. Het hotel ligt direct aan het strand aan drukke doorgaande weg. Ons verblijf was bijzonder aangenaam. Alles zeer proper. Eten is goed, ook het ontbijt. In de avonduren is een bezoek aan de gezellige skybar aan te bevelen. Echte aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank Wim T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HOTEL SYMBOL LAS ARENAS BENALMADENA, Director General van Las Arenas Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2020
Google-vertaling

Dear Wim T,

Thank you so much!! :) We really appreciate your review as it is the best way to motivate the whole team!

Indeed, it is a very special hotel and the location makes the visit to our local town much easier! We are glad that you had an amazing experience in Benalmadena Costa.

Remember that you can always contact us for anything you may need and for future reservations!

Thank again and have a nice weekend!!

See you soon!

Soraya Brown
Hotel Las Arenas****
sorayamundy@hotmail.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 februari 2020 via mobiele applicatie

Geweldig terras zowel voor als boven en heel schoon, fijn personeel en het eten top. Mooie kamers met fijne ligging tegenover het strand en in de buurt van het park .... bus bijna voor de deur . En de entertainment is om te smullen op maandag en donderdag met Ricky Lavazza.....

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde alleen
Bedank Vloos10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Calidad D, Director de Relaciones con Clientes van Las Arenas Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for sharing with us and other travellers your experience at Las Arenas**** Hotel in Benalmádena Costa.

It was a real pleasure having you as a guest and I'm pleased that all the facilities we have to offer were to your liking, specially the live entertainment on Tuesdays and Thursdays with Ricky, a real Star!

We hope to see you back real soon for another well deserved Winter holiday under the sun!

Best Regards,

Soraya Brown
Hotel Las Arenas****
sorayamundy@hotmail.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2019

Een prachtig hotel, vriendelijk personeel, lekker eten, maar de grote domper voor ons was het zwembadwater, het was veel veel veel te koud, eind juni is nu toch ook niet meer vroeg op het jaar, het nadeel is dat het zwembad een groot deel van de dag in de schaduw ligt, maar doe er dan iets aan zoals het water verwarmen.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Nancydc3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Calidad D, Director de Relaciones con Clientes van Las Arenas Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review Las Arenas**** Hotel on TripAdvisor. It was a pleasure to have you staying with us, and I am happy to read that you had an enjoyable stay despite being the pool too cold for you at this time of the year.

Thank you for choosing to stay with us. I very much hope to have the opportunity to welcome you back soon.

Warm regards,

Soraya Brown
Hotel Las Arenas****
sorayamundy@hotmail.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 augustus 2018 via mobiele applicatie

Leuk niet te groot hotel met een prachtige ligging aan zee. Je loopt zo de gezellige boulevard op. Ontbijt is goed, kamers ook. Het enige minpuntje vonden wij dat het personeel niet altijd even vriendelijk is. Geen begroeting als je binnen komt en bij het uitchecken werd niet gevraagd of alles naar wens was geweest of hoe het verblijf was bevallen. Dit geldt niet voor alle medewerkers maar wel een groot deel hiervan. Schoonmaak in het hotel is super!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 397wendyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2016

Alles perfect in orde.Vriendelijke bediening overal ! receptie,bar,........,alles Wij hebben alle dagen genoten van het ontbijt en het avondmaal
Verhouding prijs,kwaliteit echt een aanrader/Bovendien is het hotel goed gelegen om met het openbaar vervoer uitstappen te doen naar Malaga stad,Torremolinos,Mijas;enz en wandeling te voet naar Torremolinos via Puerto Marina is een belevenis op zichzelf

Kamertip: Wij hadden kamer 511 met zeezicht en ook zicht op het zwembad en tuin
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank JanTersago
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Calidad D, Director de Relaciones con Clientes van Las Arenas Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

That is such a wonderful accolade that you have bestowed upon us. We are thrilled that you personally rate the hotel so highly and hope your return shall be soon.

Thank you for taking the time to share your comments on TripAdvisor. I very much look forward to welcoming you to your new Benalmadena home.

Kind Regards

Soraya Brown
Hotel Las Arenas****
sorayamundy@hotmail.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken