Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Official Site
122 US$
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
FindHotel186 US$
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (66)
Beoordelingen filteren
66 resultaten
Waardering van reizigers
33
26
4
1
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
33
26
4
1
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 66 beoordelingen
Beoordeeld op 19 september 2019

7 dagen half pension in Hotel Hirsch is een verademing. Kamers zijn zeer proper, met voldoende comfort. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Eten is zeer goed met 's avonds keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Omgeving is schitterend om te wandelen. Een aanrader.

Kamertip: Opgepast : "landhaus" heeft geen lift.
Datum van verblijf: september 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank tennis t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2017

Vriendelijk personeel lekker eten en een mooi ruime schone kamer met balkon maakte ons verblijf erg aangenaam. De mogelijkheid om bij mooi weer buiten te eten is fijn. De omgeving is prachtig en de mogelijkheid om te wandelen is ruimschoots aanwezig.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank janvanempel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2017

Zeer lekker avondeten, steeds keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Je kan een wijziging vragen. Bediening, Besa en Lisa supervriendelijk. Bij kleine bezetting is het ontbijt minder uitgebreid. Het is goed maar minder dan het avondeten. De cheffin was heel onvriendelijk, wellicht omdat ze ons de eerste dag een standaardkamer had gegeven i.p.v. de comfortkamer. We kwamen op Pasen toe en het hotel was volzet. We hadden 5 maanden op voorhand geboekt en vonden dit niet kunnen. De kamer met balkon was heel ruim en netjes. De douche ouderwets maar ze werkte perfect. De wifi was uitstekend en op tv had je BVN. De omgeving leent zich tot wandelen. In de dorpjes in de omgeving zie je veel toeristen en omzeggens geen moslims.

Kamertip: kamer met balkon ruimer en rustiger.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank ewout0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 maart 2017

Een hotel waar je je thuis voelt heerlijk eten zowel avondeten en het ontbijt erg vriendelijke eigenaars en medewerkers in stamhaus kamers wat gedateerd maar prima zeer schoon omgeving erg mooi prachtig wandelgebied

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank 399tinys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2016

Lief en vakkundig familiehotel. Passie en liefde voor gastronomie. Fijn familie hotel waar je je welkom voelt en blijft voelen. Keuken met typisch streekgerechten. Betrouwbaar, integer, vakkundig en het aanbevelen waard!

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank 616pieterb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken