We gaan nu al 7j naar Club Med en voor de derde keer naar Serre Chevalier. De hoofdreden zijn de wandelingen en de VTT: deze teams (niet Club Med) zijn top, allemaal professionals. De locatie is super. De kamer is groot, goede WiFi, lekker eten etc.
Daarnaast is de algehele sfeer in de club ook aangenaam. Geen idee of dit zo zal blijven na de werken volgende jaar en de "upgrade" naar 4 tanden: zeker duurder, ook andere sfeer?
Waar we dit jaar niet over tevreden waren was de dag van de aankomst. We zijn 's nachts vertrokken en hadden een perfecte rit tot 60 Km voor aankomst. De weg was afgezet wegens een lokale wielerwedstrijd voor toeristen. De opties waren 3u omrijden of 5u wachten. Het resultaat was een aankomst om 19u40 ipv 14u30... De Club had een mail kunnen sturen om te waarschuwen.
Als je de Chef de Village erover aanspreekt, krijg je geen reactie. Als je hem aanspreekt over een metalen staafje in het eten, krijg je geen reactie. Hij wandelt gewoon weg. Pas na een mail naar het hoofdbureau krijg je een geschreven bericht met "excuses" en een tegemoetkoming. Dat tweede is aangenaam, maar minder belangrijk. Als je hem erover aanspreekt, krijg je opnieuw geen reactie. Oprechte excuses? Hij is enkel een chef om goedendag te zeggen aan iedereen. Als je met een probleem komt, reageert hij nors en doet er niets aan. Dit is de eerste keer dat we dit meemaken.