Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nashville
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 09:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om The Johnny Cash Museum te ontdekken
vanaf 126,00 US$
Meer info
vanaf 25,00 US$
Meer info
vanaf 39,00 US$
Meer info
vanaf 49,16 US$
Meer info
Beoordelingen (6.585)
Beoordelingen filteren
6.585 resultaten
Waardering van reizigers
4.141
1.803
519
101
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.141
1.803
519
101
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 6.585 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juli 2018 via mobiele applicatie

Zeer informatief en interressant.
Randall (medewerker van het museum) was erg goed. Hij gaf veel inside informatie en nam alle tijd voor ons.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Marjolein V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2017 via mobiele applicatie

Leuk om even mee te pakken in je vakantie, en zeker als je bekend bent met de muziek van cash. Entree best aan de dure kant voor wat je krijgt.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank ruudjoooh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2017 via mobiele applicatie

Als je van Johnny Cash houdt, moet je hier zeker heen! Het museum heeft veel mooi en interessant materiaal en informatie over zijn muziek en zijn leven. Het was wel erg druk, vraagt dus wat van je geduld, maar echt de moeite waard.

Datum van activiteit: september 2017
1  Bedank Minke11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2017 via mobiele applicatie

Als liefhebber van Johnny Cash kon dit museum natuurlijk niet ontbreken in onze reis. Een mooie verzameling en weergave van "the man in black".

Datum van activiteit: oktober 2017
1  Bedank hofst01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 1 oktober 2017 via mobiele applicatie

Dit museum is een zeer goede manier om kennis te maken met de man in het Zwart Ik heb genoten van het zien memorabilia van Johnny Cash's leven en het lezen over zijn verleden en zijn muziek. Sommige van de bewegwijzering was een beetje klein en zou ooit zijn geweest als het groter was. Ik hou van de interactieve exposities waarmee u luisteren naar muziek van verschillende decennia en de film eerbetoon waaruit bleek zijn TV-optredens en films.

Het is de moeite waard om een uur of twee als je downtown.

Bedank RiceWP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken