Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The place to be!”
Beoordeling van Doonmore Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
Doonmore Hotel
Beoordeeld als nr. 1 van 3 hotels in Inishbofin
Certificaat van uitmuntendheid
20 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij verbleven helaas in een ander hotel tijdens ons tweedaags verblijf op Inishbofin. Wel dronken we hier koffie en dineerden wij hier. Wat een leuke plek! En wat een goede en vriendelijke service! Het eten in de lichte, sfeervolle eetzaal was voortreffelijk. Iers-Frans, zou ik zeggen. Veel locale seafood, zoals je hier ook verwacht. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van de aankomstpier van de ferry, met mooi uitzicht. Je komt erlangs tijdens de (mooiste) wandeling over het westen van het eiland. Er is ook een hele gezellige inpandige pub. Aanrader!

Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
Bedank Catharina50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Doonmore1, Manager van Doonmore Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2017
Google-vertaling

Dear Catharina50,

Thank you so much for your lovely review. Even though you didn't stay with us. I'm delighted that you enjoyed your visits to our bar and restaurant and I hope that you come back again next year to stay with us.
Regards,
Andrew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (657)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 657 beoordelingen

4 augustus 2017 beoordeeld
Google-vertaling

Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Doonmore1, Manager van Doonmore Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 september 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2017 beoordeeld
Google-vertaling

Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Doonmore1, Manager van Doonmore Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 september 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2017 beoordeeld
Google-vertaling

Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Doonmore1, Manager van Doonmore Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld
Google-vertaling

Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Doonmore1, Manager van Doonmore Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 september 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Inishbofin in overweging
op 21,4 km afstand
Ardagh Hotel & Restaurant
op 29,6 km afstand
Ballynahinch Castle Hotel
op 21,9 km afstand
Connemara Sands Hotel & Spa
Connemara Sands Hotel & Spa
nr. 1 van 1 in Ballyconneely
319 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,4 km afstand
Inishbofin House Hotel & Marine Spa
op 18,3 km afstand
Rosleague Manor Hotel
Rosleague Manor Hotel
nr. 1 van 1 in Letterfrack
371 beoordelingen
op 19,1 km afstand
Abbeyglen Castle Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Doonmore Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Doonmore Hotel

Adres: Inishbofin, Ierland
Telefoonnummer:
Locatie: Ierland > West-Ierland > Province of Connacht > County Galway > Inishbofin
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 3 hotels in Inishbofin
Prijsklasse: 89 € - 138 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Aantal kamers: 20
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Doonmore Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Doonmore Hotel Inishbofin

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding