Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Traditioneel Griekenland met heerlijke sfeer”
Beoordeling van Zachos Taverna

Zachos Taverna
Geclassificeerd als nr. 27 van 253 Restaurants in Chersonissos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 5 US$ - 12 US$
Keukens: Europees, Grieks
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige terras met heerlijke Griekse gerechten aan eerlijke prijs. De vriendelijke bediening krijg je er gratis bij. Top

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 845dannyw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.377)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.377 beoordelingen

29 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig restaurant in oud chersonisos.
Met boven een uitzicht.
Op chersonisos en de zee.
Echt super gegeten.
Thnx boys tot snel

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank jolandav727
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2020 beoordeeld

Leuke sfeer, heeeel gezellig. Pittoresk dorpje. Vriendelijk!! Spreekt zelfs beetje Nederlands. Een echte aanrader

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank gessa30032003
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zachos heeft de naam maar is zeker het minste restaurant op het pleintje in oud Chersonisos. Locatie is leuk maar het eten was matig, de porties waren klein en de friet was niet echt warm. Als je naar oud Chersonissos gaat neem dan een van de andere restaurants

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank StefanH1654
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2020 beoordeeld

Wij hebben hier tijdens ons verblijf in Koutouloufari heerlijk gegeten. Het pleintje van oud chersonissos heeft een leuke sfeer en bij Zachos zijn de medewerkers, eigenaren en het eten helemaal top! Als je lekker en gezellig wilt eten, moet je bij Zachos zijn!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank jolienverheijen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Zachos Taverna bekeken, bekeken ook

Chersonissos, Heraklion Prefecture
Chersonissos, Heraklion Prefecture
 
Chersonissos, Heraklion Prefecture
Chersonissos, Heraklion Prefecture
 

In Zachos Taverna geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding