Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.342)
Beoordelingen filteren
1.342 resultaten
Waardering van reizigers
964
306
61
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
964
306
61
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.342 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juni 2019 via mobiele applicatie

Village Heights is een heerlijk ressort, het is er rustig en heel netjes. De appartementen zijn praktisch en proper, de hotelfacimiteiten zij' er eerste klas. Elke avond is er de nodige entertainment en overdag zij' er aktiviteiten voor elk wat is. Het eten is er heerlijk en er is een uitstekende spa met heel goede masseuses. De ligweide is groot er is voldoende plaats om niet dicht bijeen te hoeven liggen. Kortom een echte aanrader

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank VandenabeeleMieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2019
Google-vertaling

Dear VandenabeeleMieke,

Thank you for staying with us and for sharing your wonderful comments on Tripadvisor.

We are delighted to read that you enjoyed your stay in our resort.

My team members and I look forward to having the pleasure of welcoming you back soon.

Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2019

Dank jullie wel lieve vrienden voor de service die jullie geven. 10 jaar geleden gestart bij jullie en we komen super graag terug. Een prachtig park met geweldige appartementen. Lekker eten en heel lief personeel.
Iedereen is oprecht geïnteresseerd naar de mens.
Dank jullie wel en tot de volgende keer.
Lieve groet, Arie en Hilda

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Hilda M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2019
Google-vertaling

Dear Arie and Hilda,
Thank you for taking the time to share with us such a positive and informative feedback following your recent visit with us.


My team members and I look forward to having the pleasure of welcoming you back to the resort soon.

Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2018

Dit ressort is het beste wat we ooit bezochten. Hier terugkomen voelt als thuiskomen. Het personeel herkent je en is steeds vriendelijk. De appartementen zijn heel ruim , proper en verzorgd. Op de ligweide is er veel ruimte en het is er rustig.het eten is er prima en verzorgd, de prijs valt goed mee.een echte aanrader. We komen hier vaak en het voelt echt als thuiskomen

Kamertip: Alles e en goed
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank VandenabeeleMieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2018
Google-vertaling

Dear VandenabeeleM2,

Thank you for for taking the time to share such a positive feedback following your recent visit with us.

It gives me great pleasure to learn that your stay with us was great and that you believe that our hotel is the best you ever been.

My team members and I look forward to having the pleasure of welcoming you back to the resort soon.

Kind regards,
Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2018 via mobiele applicatie

We komen hier al jaren, prachtig onderhouden hotel, héérlijke Spa (dank je Anna, we hebben er weer van genoten). Het ontbijtbuffet top! s Middags eten we meestal aan het tweede zwembad (heerlijke slaatjes die je zelf kan maken). s Avonds in Elia restaurant a la carte of buffet. Allemaal zo verzorgd. Het is hier echt genieten.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank joke178
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2018
Google-vertaling

Dear Joke F,

Thank you so much for your valuable feedback of your recent stay at Village Heights.
I am really pleased that you were satisfied with our staff and that all your encounters with various hotel associates were friendly and up to your expectations. We always strive to ensure we deliver exceptional service and enriching experiences for which, compliments like yours are the best reward.
It was a true pleasure reading your review and once again I would like to thank you for supporting us year after year by choosing to stay with us. I truly hope I will get the chance to welcome you to Village Heights again next year.

Best regards,


Pavlos Badouvakis

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit was onze beste logeerplaats in Kreta.
Mooie ruime appartementen, proper onderhouden met keukentje en vaatwasser. Mooi terras.
Uitgebreid ontbijtbuffet met ook allerhande voor kids : pannenkoekjes , kleine donuts , choco, hagelslag, eitjes,...
Ook de themabuffetten s avonds hebben uitgebreide keuzes, telkens ook met pasta met 2 soorten saus, ideaal voor de allerkleinsten... En last but not least, heel vriendelijk personeel!!! Een echte aanrader

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Mieked311
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mieke d,

Thank you for sharing your positive feedback on Tripadvisor following your recent visit with us.
We are delighted to read that you had an amazing stay with us and enjoyed our facilities.
My team members and I are looking forward to having the pleasure of welcoming you back to the resort in the future.

Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken