Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 209
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 205
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 183
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 205
PricelineUS$ 209
Prestigia.comUS$ 211
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.369)
Beoordelingen filteren
1.369 resultaten
Waardering van reizigers
987
310
61
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
987
310
61
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 1.369 beoordelingen
Beoordeeld op 4 oktober 2018

Dit ressort is het beste wat we ooit bezochten. Hier terugkomen voelt als thuiskomen. Het personeel herkent je en is steeds vriendelijk. De appartementen zijn heel ruim , proper en verzorgd. Op de ligweide is er veel ruimte en het is er rustig.het eten is er prima en verzorgd, de prijs valt goed mee.een echte aanrader. We komen hier vaak en het voelt echt als thuiskomen

Kamertip: Alles e en goed
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank VandenabeeleMieke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2018
Google-vertaling

Dear VandenabeeleM2,

Thank you for for taking the time to share such a positive feedback following your recent visit with us.

It gives me great pleasure to learn that your stay with us was great and that you believe that our hotel is the best you ever been.

My team members and I look forward to having the pleasure of welcoming you back to the resort soon.

Kind regards,
Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2018 via mobiele applicatie

We komen hier al jaren, prachtig onderhouden hotel, héérlijke Spa (dank je Anna, we hebben er weer van genoten). Het ontbijtbuffet top! s Middags eten we meestal aan het tweede zwembad (heerlijke slaatjes die je zelf kan maken). s Avonds in Elia restaurant a la carte of buffet. Allemaal zo verzorgd. Het is hier echt genieten.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank joke178
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2018
Google-vertaling

Dear Joke F,

Thank you so much for your valuable feedback of your recent stay at Village Heights.
I am really pleased that you were satisfied with our staff and that all your encounters with various hotel associates were friendly and up to your expectations. We always strive to ensure we deliver exceptional service and enriching experiences for which, compliments like yours are the best reward.
It was a true pleasure reading your review and once again I would like to thank you for supporting us year after year by choosing to stay with us. I truly hope I will get the chance to welcome you to Village Heights again next year.

Best regards,


Pavlos Badouvakis

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit was onze beste logeerplaats in Kreta.
Mooie ruime appartementen, proper onderhouden met keukentje en vaatwasser. Mooi terras.
Uitgebreid ontbijtbuffet met ook allerhande voor kids : pannenkoekjes , kleine donuts , choco, hagelslag, eitjes,...
Ook de themabuffetten s avonds hebben uitgebreide keuzes, telkens ook met pasta met 2 soorten saus, ideaal voor de allerkleinsten... En last but not least, heel vriendelijk personeel!!! Een echte aanrader

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Mieked311
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mieke d,

Thank you for sharing your positive feedback on Tripadvisor following your recent visit with us.
We are delighted to read that you had an amazing stay with us and enjoyed our facilities.
My team members and I are looking forward to having the pleasure of welcoming you back to the resort in the future.

Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2018 via mobiele applicatie

Heel vriendelijk personeel, mooie omgeving en heel netjes
Heel kindvriendelijk. Het 2 kamerappartement is mooi ingericht. Veel te doen voor de kinderen, je kan ze alleen laten lopen op het domein. Alles netjes gepoetst

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank VandenabeeleMieke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2018
Google-vertaling

Dear Vandenabeele,
Thank you for staying with us and for taking the time to share your wonderful comments.
We look forward to welcoming you back in the near future.
Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2018 via mobiele applicatie

Super verblijf, de huisjes hebben twee zonneterrassen en alles wat je nodig hebt. Dagelijks schoongemaakt. Het personeel is echt uitermate professioneel, beleefd, vriendelijk en vooral zeer attent. De sfeer in het resort is wat je zoekt op vakantie. We zijn eenmaal in de zomer geweest en eenmaal in de paasvakantie. We hebben twee keer genoten. In de zomer is het druk en is er meer animatie/te beleven. In de paasvakantie was het rustiger en relaxer. Gevoelstemperatuur 5° hoger dan werkelijke temperaturen dan, dus evengoed warm weer om te genieten zonder de grote drukte. Twee keer top.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Curiosity765710
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pavlos B, General Manager van Village Heights Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2018
Google-vertaling

Dear Guests,

Thank you for taking the time to share your wonderful feedback on Tripadvisor following your recent visit with us.
My team members and I highly appreciate your loyalty and are grateful for your positive comments.
We look forward to having the pleasure of welcoming you back soon.

Kind regards,

Pavlos Badouvakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken