Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Grassy Key
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 09:00 - 16:30
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Amazing time swimming with Diva and Santink

Geweldig om met de dolfijnen te zwemmen op een plek waarvan je weet dat er goed wordt omgegaan met ... meer lezen

Beoordeeld op 6 augustus 2018
303marlijns
via mobiele applicatie
Geweldige ervaring, goede missie en betrokken medewerkers

Wat een mooi, kleinschalig, non-profit centrum met relatief veel dolfijnen en zeeleeuwen in ... meer lezen

Beoordeeld op 3 augustus 2018
504hw
via mobiele applicatie
Lees alle 2.646 beoordelingen
  
Beoordelingen (2.646)
Beoordelingen filteren
2.646 resultaten
Waardering van reizigers
2.033
415
120
42
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.033
415
120
42
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.646 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

Geweldig om met de dolfijnen te zwemmen op een plek waarvan je weet dat er goed wordt omgegaan met alle dieren daar

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank 303marlijns
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2018 via mobiele applicatie

Wat een mooi, kleinschalig, non-profit centrum met relatief veel dolfijnen en zeeleeuwen in verschillende bassins. Deskundige en erg enthousiaste medewerkers en trainers. De missie is heel goed: doen van onderzoek, geven van informatie, opvang van dieren.
Onze kinderen hadden de Dolfin Encounter gekozen. Ze vonden het geweldig! Samen met een trainer gingen ze in een kleine groep van 6 mensen het water in. Een voor een mochten ze een dolfijn een handshake geven, een kus geven, hem iets laten nadoen en met hem zwemmen door de dolfijn aan de vin vast te houden. De dolfijnen leken er zelf ook lol in te hebben. Ze maakten sprongen in het water, waren levendig en speels. Ook goed om te zien dat de dolfijnen nergens toe gedwongen werden. Naast het zwemmen waren er demonstraties met veel info over het trainen van nieuwkomers en medische zaken waarbij de dolfijnen trucjes deden en langs zwommen. Erg leuke middag gehad. Het is weliswaar kostbaar maar het zwemmen met dolfijnen was voor onze kinderen een droom die uitkwam. En door de missie van het centrum heb je het idee dat het geld goed terecht komt. De foto's waren heel betaalbaar. Voor een digitaal bestand van zo'n 20 foto's betaal je 35 euro. Al met al een aanrader.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank 504hw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2016 via mobiele applicatie

De thuisbasis van Flipper! Mitzi - Flipper's echte naam - kwam hier vandaan. Marathon. Dit research center doet heel goed werk! Mooi en fijn om te zien

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank Judithhuisman2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2016 via mobiele applicatie

Prijs is flink. Wetenschap dat dit wordt gebruikt tbv zorg en verzorging van de dieren, helpt. Beide kinderen van 9 en 11 gezwommen met dolfijnen. Ook duur maar voor hen hele bijzondere en hopelijk onvergetelijke ervaring.

Datum van activiteit: april 2016
Bedank XCS74
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DolphinResearchCtr, Public Relations Manager van Dolphin Research Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2016
Google-vertaling

We're happy to read that your children had a special and unforgetable experience swimming with the dolphins at Dolphin Research Center. Which dolphin did they play with on their visit?

We understand that budget is always a concern for vacationining families. Because of this, we offer a variety of programs of different prices that allow our guests to interact with the dolphins. While the Dolphin Encounter is one of our more expensive programs, the fee for this program is in line with other facilities that offer a similar program. We do also offer another in-water program, the Dolphin Dip, that allows guests to splash into the dolphins' world for a smaller fee.

Although you were disappointed by the price, we are pleased that you recognize that your visit to DRC supports our mission and our animal family. We could not provide a forever home to the animals, educate students and the public about marine mammals, or continue all of our mission initiatives without wonderful families like yours visiting DRC. Thank you for bringing your family to meet our family.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2016 via mobiele applicatie

28 USD per persoon.
Hiervoor krijg je niet veel.
Je mag rondlopen langs enkele baden waar een paar dolfijnen in zwemmen.
Je ziet ze bijna niet.
Duur van de wandeling is ongeveer 15 minuten.
Zwemmen met dolfijnen kan ook.
Dat kost je dan 150 USD voor 20 minuten.
Dat hebben wij niet gedaan.

Datum van activiteit: maart 2016
1  Bedank 256marcelb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DolphinResearchCtr, Public Relations Manager van Dolphin Research Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2016
Google-vertaling

We're sorry that you did not seem to enjoy your time at Dolphin Research Center. As you stated, you can walk around our small facility in about 15 minutes. However, that is not the true DRC experience. Throughout the day, we offer educational behavioral sessions where we visit different groups of dolphins and tell our guests about them, share their stories, and inform visitors of the issues their wild counterparts face. These presentations take place about every half an hour and range on a variety of topics such as dolphin maternity, our research, training, fun facts, and other educational interests. All of our presentations are unscripted and completely spontaneous so no two sessions are exactly alike, and we always encourage our guests to ask us questions. Additionally, with 27 dolphins at the facility, we are sorry that you did not seem to see any of them in the lagoons. With their gray coloring, they can blend in with the water, but we're sure if you had looked closely you would have seen a dolphin looking right back at you.

As a nonprofit education and research facility, all of the fees from general admission and programs go right back to our mission of conservation, education, rescue and research. We understand that budget can be a factor in a guest's decision to interact with the dolphins so we offer a variety of programs to appeal to anyone who walks through our doors. Additionally, as we respect the dolphins as individuals we put a timeframe on how long the programs are to ensure they enjoy the interaction and associate it with fun and excitement. Both the cost and timeframe of our animal programs are in line with other marine mammal facilities.

We understand that DRC is not everyones cup of tea, but we appreciate your visit and hope you walked away learning something new about marine mammals and the environment. Thanks for the review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken