Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wijshagen

“Onvriendelijk en niet eerlijk”
Beoordeling van De Frietboetiek

De Frietboetiek
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Restaurants in Wijshagen
Prijsklasse: 2 US$ - 5 US$
Keukens: Fastfood
Beschrijving: Je kan bij ons terecht voor frieten,snacks en broodjes maar ook voor verse pasta's, vis- & vleesgerechten, salades, mosselen, asperges, croque's en nog veel meer. Mooi porties met een zeer goede prijs/kwaliteit. Dat alles in een mooi nieuw en fris interieur.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Je kan bij ons terecht voor frieten,snacks en broodjes maar ook voor verse pasta's, vis- & vleesgerechten, salades, mosselen, asperges, croque's en nog veel meer. Mooi porties met een zeer goede prijs/kwaliteit. Dat alles in een mooi nieuw en fris interieur.
31 juli 2019 beoordeeld

Ik had een bon van best frit, gratis frietje. Ben er wel vaker geweest en men kent ons daar. Echter rij ik 40 minuten, ze weten dat we niet uit de omgeving zijn. Toen ik wou bestellen kreeg ik als antwoord: deze bon telt enkel om mee te nemen, het hangt hier op. Men weet dat ik dit niet kan en ik zie dit thuis niet, ze maken hun eigen voorwaarden. Als ze willen deelnemen aan zo een actie moeten ze deelnemen en niet selecteren. Hun antwoord was onvriendelijk en ik kom er nooit meer!! Jullie jagen klanten weg!!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Krisje1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (52)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 52 beoordelingen

7 juli 2019 beoordeeld

Mijn vriend en ik komen hier regelmatig eten of een frietje uithalen. De bediening is altijd even vriendelijk en de frietjes zijn altijd even lekker! In 1 woord: topfrituur! & de huisgemaakte boulet is ECHT een topper !

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank AnneMarieLLT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2018 beoordeeld

Mijn vriend en ik vinden het gezellig om samen te kunnen eten uit 1 bakje friet. Op de kaart staat geen familiefriet, maar voor ons hebben ze er toch een kunnen uitvinden :-)
Meer vegetarische opties dan op andere plaatsen. Lekker en vlotte service en vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank biancab635
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2018 beoordeeld

Wat je krijgt is echt super lekker! Ook krijg je sowieso genoeg! De broodjes en frietjes zijn grote porties! Alleen moet je er natuurlijk wel wat voor betalen... Voor een echte kleine hap ben je op het foute adres

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AnneFosh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is al geen gewoon frituurtje meer! Zeer vriendelijke bediening en aangenaam zitten. De schotels zijn overheerlijk met als enig negatief puntje misschien : de hoeveelheid . Wanneer je naar hier komt eten moet het echt met een lege maag zijn en een grote honger!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Liesbeth D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Frietboetiek bekeken, bekeken ook

Meeuwen-Gruitrode, Limburg Province
Meeuwen-Gruitrode, Limburg Province
 
Peer, Limburg Province
Peer, Limburg Province
 
Bree, Limburg Province
Opglabbeek, Limburg Province
 

In De Frietboetiek geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding