Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel gezellig!”
Beoordeling van Restaurant Noflik Langwar

Restaurant Noflik Langwar
Een tafel reserveren
2
do 13/8
20:00
Geclassificeerd als nr. 4 van 9 Restaurants in Langweer
Keukens: Hedendaags
Gegevens restaurant
8 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Je voelt je direct welkom. Voldoende personeel dat goed op elkaar ingespeeld is. We namen de sliptongen (die hadden iets de pan uit gemogen) en de mosselen (prijzig maar nog nooit zo lekker gegeten en zeer flinke portie). Leuk hoe de bijgerechten geserveerd worden, de compote van appel is heerlijk! Kaasplankje was nog wat koud en mag iets minder grof geserveerd worden. Heerlijk avondje, aanrader!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Brigitte1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (95)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 95 beoordelingen

5 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig eetcafé midden in Langweer. Leuk terras en lekker eten. Goede portie, mals vlees en lekkere bijgerechten.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank NederlandAnoniem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gezeten en daarna gegeten!
Vriendelijk personeel lekker gegeten in een ongedwongen gezellige sfeer.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank ton v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier samen met ons 4-en gegeten. Leuke ambiance, met veel oude spullen. Het eten was heerlijk en de bediening was goed en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 285benniev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2020 beoordeeld

Hier onlangs wezen eten en drinken. Was werkelijk fantastisch, biefstuk exact zoals ik 'm lekker vind en ruim voldoende bijgerechten op een hele leuke manier geserveerd. Bediening is top, vriendelijk en kwam keurig vragen of alles naar wens was. Nog een klein praatje gehad met de eigenaar waardoor het ook persoonlijk voelde en we voldaan én met een goed gevoel vertrokken.

We komen hier zeker vaker!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Peterlwd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Noflik Langwar bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Noflik Langwar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding