Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader voor gezinnen/compacte vriendengroepen.”
Beoordeling van Wybo

Wybo
Geclassificeerd als nr. 1 van 17 Restaurants in Zulte
Prijsklasse: € 20 - € 55
Gegevens restaurant
10 mei 2024 beoordeeld

Deze locatie is perfect voor een gezellig diner met je vrienden of gezin, super vriendelijke service en heerlijk eten.

Datum van bezoek: mei 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Coastal40686892508
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (97)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 97 beoordelingen

19 februari 2024 beoordeeld

Alles was zeer lekker en vriendelijke ontvangst/bediening. We voelden ons door iedereen heel welkom. Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: februari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
2  Bedank Nancy-DC1971
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 oktober 2023 beoordeeld

Heerlijke lunch met vrienden. Vriendelijke bediening met voldoende antwoorden op de vragen. De alcoholvrije cocktails en sappen zijn een aanrader als alternatief voor de wijnen. Het dessert werd enorm gesmaakt.

Datum van bezoek: oktober 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank claesmartijn
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 oktober 2023 beoordeeld

Vriendelijke bediening, maar het eten was maar gewoontjes.
Voorgerechtje vis (leng) was ok, maar niets bijzonders van smaak. Hoofdgerecht mixed grill was het vlees ok, maar opnieuw geen uitermate lekkere sausjes erbij, gewoon moederskeuken. De millefeuille als dessert was allesbehalve wat je zou verwachten… twee droge bladerdeeglaagjes met wat boterroom en fruitsausje ertussen, teleurstellend. De witte wijn bevatte te veel sulfieten, met hoofdpijn als gevolg.
Mooi gebouw maar qua eten dus absoluut geen hoogvlieger, wordt niet herhaald.

Datum van bezoek: oktober 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Ikkeniks
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Olivier Verbert, General Manager van Wybo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2023

Beste,

Wij hebben begrip voor uw feedback. Wij streven naar een eerlijke lunch. We werken met verse en lokale producten. Jammer dat deze uw verwachting niet hebben kunnen inlossen. De mixed grill deze week had 3 stukken vlees, waaronder picanha, japanse ribben en catalaanse worst. Deze werd aan €22 aangeboden wat ons een zeer eerlijke prijs lijkt.

We hebben naast deze lunch ook een seizoensmenu die verfijnder is met speciale sauzen en dergelijke. Wat de wijn betreft, deze worden telkens goed bevonden bij ons cliënteel.

Mvg Olivier Verbert

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2023 beoordeeld

Bedankt voor de leuke verjaardag mijn papa heeft er echt van genoten super lekker en gezellig de bediening is zeker 10/10 zeker een aanrader

Datum van bezoek: september 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Stay46604637423
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Wybo bekeken, bekeken ook

Zulte, Oost-Vlaanderen
 
Zulte, Oost-Vlaanderen
Zulte, Oost-Vlaanderen
 

In Wybo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.