Evelyne G

Super hotel

Beoordeling van L'Azure Hotel
5,0 van 5 bollen4 weken geleden beoordeeld
Geweldig hotel, mooie en schone kamers, super eten. Personeel is heel vriendelijk. Zwembad is ook top.
Je voelt je hier echt thuis door al het vriendelijke personeel. Zelfs de dames die de kamers schoonmaken groeten je iedere dag. Voor ons nooit meer een ander hotel.
Datum van verblijf: september 2024
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 3 weken geleden
Beste Evelyne,
Hartelijk dank voor deze uitstekende score!

We zijn verheugd dat u genoten heeft van onze gastvrije medewerkers, de netheid van onze kamers en het heerlijke eten. Ons zwembad biedt de perfecte ontspanning en het is geweldig dat dit bij u in de smaak viel. De hartelijke groeten van ons schoonmaakteam zijn slechts een klein voorbeeld van de persoonlijke aandacht die we iedere gast willen bieden. Uw woorden bevestigen dat we de warme en huiselijke sfeer die we nastreven, succesvol overbrengen.

Een volgende keer staan we met plezier weer voor u klaar.

Carmen Bajo
Buitenzwembad
0.9 km van L'Azure Hotel
Meer hotels in Lloret de Mar bekijken
Beoordeeld op 13 juli 2024

Prachtig hotel vriendelijk personeel zeer lekker eten veel keuze tijdens het ontbijt en avondmaal , prachtige kamers, heel netjes en proper en zeer modern ingericht minpuntje weinig ligstoelen aan het zwembad waardoor je niet altijd een ligstoel hebt.

Kamertip: Leg in de ochtend je handdoek al op een ligstoel om zeker een plaats te hebben aan het zwembad.
Datum van verblijf: juli 2024
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2024

Beste Femke,
Bedankt voor uw beoordeling en feedback.

Het is voor ons een groot genoegen dat uw verblijf bij L'Azure Hotel naar wens was. We zijn blij dat u genoten heeft van onze vriendelijke medewerkers, de uitgebreide keuzemogelijkheden tijdens het ontbijt en het diner, en de netheid van onze hotelkamers. Ons personeel streeft ernaar om met dagelijkse schoonmaak en toewijding voor een onberispelijke hygiëne te zorgen, terwijl onze moderne inrichting zorgvuldig is gekozen om een unieke ervaring te bieden.

Niettemin merken we op dat de beschikbaarheid van ligstoelen bij het zwembad niet altijd voldoende was. We nemen uw feedback ter harte en bekijken mogelijkheden om de ervaring bij het zwembad te verbeteren, zodat al onze gasten kunnen genieten van dit populaire hotelgedeelte. Onze vier verschillende bars bieden diverse opties voor ontspanning en vertier, zowel binnen als buiten aan de zwembaden.

Tot slot zijn we tevreden dat het moderne design van onze faciliteiten en de variëteit van onze culinaire selectie u aanspraken. Onze Front Cooking concept in het restaurant zorgt voor verse en op maat gemaakte gerechten, bereid voor uw ogen. De gunstige ligging van ons hotel, slechts enkele minuten lopen van de stranden en de hoofdattracties van Lloret de Mar, is nog een voordeel dat we graag benadrukken voor onze gasten.

Met hartelijke groet en hopelijk tot een volgende keer,

Xavi Alonso
Sales Manager

Beoordeeld op 21 juni 2024

Een hotel met veel faciliteiten vooral gericht op een jong publiek.Maaltijden van goede kwaliteit met veel keuze gerechten.Kamer mooi en zeer functioneel ,goede bedden.Veel opbergmogelijkheden zoals kast en laden.Prima verlichting.Bij Busstatie ,zeer handig om de Costa te verkennen.Rooftop Bar is mooi met infinity pool en heerlijk rustig :enkel volwassenen .Vriendelijkheid van een groot gedeelte van de diensters in restaurant is ver te zoeken.Avondanimatie :2maal show op een week in een ijskoude Bar is droevig,wel mini disco tot 22u30 voor de zeer kleine kids.Hoge prijzen voor de dranken,waarvan de prijslijst enkel beschikbaar via een Q code.

Datum van verblijf: juni 2024
  • Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2024

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.

We zijn verheugd dat u genoten heeft van onze faciliteiten, kwaliteitsmaaltijden en de functionaliteit en het comfort van onze kamers. Het is geweldig om te horen dat onze locatie gunstig was voor uw verkenningen van de Costa en dat de Rooftop Bar met het infinity zwembad naar uw zin was.

Echter, het spijt ons dat uw verblijf niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Wij betreuren het dat de vriendelijkheid van ons restaurantpersoneel niet consistent was. Daarnaast zijn we ons bewust van uw opmerkingen over het avondentertainment en de prijzen van de drankjes. Wij streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren en uw feedback is hierbij essentieel.

Desalniettemin hopen we dat u heeft genoten van de unieke sfeer van onze Rooftop Bar en de nabijheid van de stranden.

Een volgende keer verwelkomen we u graag opnieuw.

Carmen Bajo
General Manager

Beoordeeld op 6 september 2023

Een mooi hotel gelegen dichtbij het centrum. Alles is op loop afstand te doen. Super leuk personeel. Ook het buiten zwembad is heerlijk om tijdens de hete dagen in te dobberen. Ook tijdens het ontbijt was er een ruime keuze en werd regelmatig bijgevuld hier ontbrak niets.

Kamertip: Heerlijk buiten zwembad en goed ontbijt.
Datum van verblijf: mei 2023
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2023

Beste Jasper,
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling.

We zijn blij te horen dat u de mooie ligging van ons hotel dichtbij het centrum waardeert en dat u genoten heeft van ons vriendelijk personeel. Het is fijn om te weten dat u ons buitenzwembad heerlijk vond tijdens de hete dagen en dat u tevreden was met de ruime keuze en het regelmatig bijvullen van het ontbijt.

Hopelijk tot ziens,

Beoordeeld op 20 juni 2023

Ik heb een heerlijke vakantie gehad hier.
Vrijwel alle contacten met personeel waren prettig. Ik had de kleinste kamer en die was toch zeer ruim en comfortabel. Op het dak kun je heerlijk luieren.
De buffetten waren zeer uitgebreid met allerlei sauzen en extra ingredienten om gerechten naar eigen smaak af te maken. Bij The Factory heb ik heerlijk gegeten.
Al het spa personeel was enorm vriendelijk wat direct bijdraagd aan de ontspanning, de masseurs zijn zeer kundig.
De veel voorkomende klacht over geluidsoverlast moet ik helaas onderschrijven, zowel van binnen als van buiten het pand. Op de bovenste verdiepingen en een kamer aan de buitenkant heb je hier gelukkig iets minder last van.
In de stad is voor ieder wat wils te doen en met het busstation voor de deur kun je eenvoudig de omgeving verkennen.

Kamertip: Vraag een kamer aan de buitenkant van het gebouw en op één van de bovenste verdiepingen voor minder geluidsoverlast
Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2023

Beste,
Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling!

We zijn blij te horen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad en dat u tevreden was met de ruime en comfortabele kamer. Het is fijn om te weten dat u genoten heeft van ons uitgebreid buffet en de heerlijke maaltijden bij The Factory. We waarderen uw complimenten over ons vriendelijk spa-personeel en de kundige masseurs. We betreuren het echter dat u geluidsoverlast heeft ervaren tijdens uw verblijf. Onze ramen zijn voorzien van dubbel glas om geluid te minimaliseren, maar we begrijpen dat dit niet altijd voldoende is. We zullen uw feedback meenemen om te kijken hoe we de geluidsisolatie verder kunnen verbeteren. Onze excuses voor het ongemak.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer,

Beoordeeld op 8 juni 2023

De kamers uitstekend proper koffie en thee op de kamer niets tekort nog nergens zo proper hotel gehad verlangen al tegen dat we terug kunnen gaan en zeer vriendelijk aan de receptie heb je vragen ze helpen u

Datum van verblijf: oktober 2022
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2023

Beste Jenny,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.

De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is dan ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was. Ons team dankt u voor het compliment.

Hopelijk zien we je snel nog eens!

Xavi Alonso
Sales Manager