Beste Femke,
Bedankt voor uw beoordeling en feedback.
Het is voor ons een groot genoegen dat uw verblijf bij L'Azure Hotel naar wens was. We zijn blij dat u genoten heeft van onze vriendelijke medewerkers, de uitgebreide keuzemogelijkheden tijdens het ontbijt en het diner, en de netheid van onze hotelkamers. Ons personeel streeft ernaar om met dagelijkse schoonmaak en toewijding voor een onberispelijke hygiëne te zorgen, terwijl onze moderne inrichting zorgvuldig is gekozen om een unieke ervaring te bieden.
Niettemin merken we op dat de beschikbaarheid van ligstoelen bij het zwembad niet altijd voldoende was. We nemen uw feedback ter harte en bekijken mogelijkheden om de ervaring bij het zwembad te verbeteren, zodat al onze gasten kunnen genieten van dit populaire hotelgedeelte. Onze vier verschillende bars bieden diverse opties voor ontspanning en vertier, zowel binnen als buiten aan de zwembaden.
Tot slot zijn we tevreden dat het moderne design van onze faciliteiten en de variëteit van onze culinaire selectie u aanspraken. Onze Front Cooking concept in het restaurant zorgt voor verse en op maat gemaakte gerechten, bereid voor uw ogen. De gunstige ligging van ons hotel, slechts enkele minuten lopen van de stranden en de hoofdattracties van Lloret de Mar, is nog een voordeel dat we graag benadrukken voor onze gasten.
Met hartelijke groet en hopelijk tot een volgende keer,
Xavi Alonso
Sales Manager