Jenny H

Het beste hotel van liort de mar uitstekend zeer vriendelijk eten zeer uitstekend dit jaar terug met volle goesting

Beoordeling van L'Azure Hotel
5,0 van 5 bollen8 jun 2023 beoordeeld
De kamers uitstekend proper koffie en thee op de kamer niets tekort nog nergens zo proper hotel gehad verlangen al tegen dat we terug kunnen gaan en zeer vriendelijk aan de receptie heb je vragen ze helpen u
Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Bezocht met familie
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 12 jun 2023
Beste Jenny,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.

De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is dan ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was. Ons team dankt u voor het compliment.

Hopelijk zien we je snel nog eens!

Xavi Alonso
1.3 km van L'Azure Hotel
1.1 km van L'Azure Hotel
Meer hotels in Lloret de Mar bekijken
Beoordeeld op 8 juni 2023

Genoten van onze vakantie in L'Azur! Net hotel, nette kamers, lekker eten, vriendelijk personeel, ... een echte aanrader. Vooral het uitgebreide buffet wist ons te bekoren. We hebben onmiddellijk opnieuw gereserveerd voor het najaar!

Datum van verblijf: april 2023
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2023

Beste Filips,
Heel erg bedankt voor uw mooie score!

We zijn blij dat u tevreden was met de netheid en service van ons hotel.

Vriendelijke groet en graag tot ziens,

Pere Travaglia
General Manager

Beoordeeld op 5 juni 2023

Dit hotel is zeker zijn 4 plus meer dan waard. Supervriendelijk personeel. De kamers worden zeer goed onderhouden. De keuken is super lekker met heel veel variatie. We zijn hier nu 12 dagen en we kijken nog altijd naar nieuwe gerechten. L'embarras du choix.
De dranken worden aangeboden aan een zeer democratische prijs.
Zeer mooi zwembad op het dakterras met lounge zetels.
De welness die bij te boeken is , is zeer luxueus.
Enige minpunt : misschien toch een adults only plaats voorzien in het restaurant, want kan zeer vervelend zijn als de kinderen met van alles en nog wat zomaar rondlopen door het restaurant. Soms wel veel te luidruchtig. Anders een tophotel.

Datum van verblijf: juni 2023
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2023

Beste gast,
Bedankt dat u de tijd genomen heeft om L'Azure Hotel te beoordelen.

We zijn blij om te lezen dat jullie ons personeel supervriendelijk vonden en dat jullie tevreden waren met de netheid van de kamers. Het is fijn om te weten dat jullie genoten hebben van onze gevarieerde en smakelijke keuken gedurende jullie verblijf van 12 dagen. We waarderen jullie complimenten over het zwembad op het dakterras en de luxueuze wellnessfaciliteiten.

We begrijpen jullie opmerking over het lawaai in het restaurant en de wens voor een adults-only gedeelte. We zullen jullie feedback zeker in overweging nemen om de ervaring van onze gasten in de toekomst te verbeteren. Nogmaals, onze excuses voor het eventuele ongemak. Gelukkig wierp dit geen schaduw over jullie fijne ervaring bij ons.

Hartelijke groet,

Beoordeeld op 2 november 2022 via mobiele applicatie

Prachtig, ruim, recent gebouwd hotel met bijzonder lekkere keuken en prachtige bars zoals de rooftop bar met uitzicht over Lloret.

Echt niets negatiefs over te melden. Ook zonnen bij het zwembad is heerlijk.

Datum van verblijf: november 2022
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2022

Beste Gast,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Erg leuk te lezen dat u genoten heeft van ons hotel en dat u genoten heeft van het lekkere eten.

Een volgende keer staan we met plezier weer voor u klaar.

Vriendelijke groet,

Andrea Juan
Accommodation Manager

Beoordeeld op 18 september 2022 via mobiele applicatie

Mooiste hotel, beste service, lekkerste eten, super mooie kamers en vriendelijkste personeel die je kan vinden.
Dit was ons tweede bezoek aan dit hotel en weer hadden wij een superieur kamer met zwembadzicht geboekt, super mooie kamer gekregen maar nadat we uitgepakt hadden merkte ik een paar kleine ongemakken op die ik aan de receptie ben gaan melden, aangezien we de auto nog moesten Parkeren en gaan lunchen zeiden ze dat tegen we terug op de kamer zouden zijn alles zou in orde zou gebracht zijn.
Na een tweetal uurtjes kwamen we terug op de kamer en was er toch nog niets gebeurd, eventjes dit bij de receptie gemeld en toen zeiden ze dat dit niet de manier is dat ze service bieden en kregen we gratis een upgrade naar een suite, de dag nadien kregen we van de directie ook nog een fles cava aangeboden op de kamer, een betere service is toch niet denkbaar en we zijn de directie dan ook heel dankbaar hiervoor.
Verder alles prima verlopen en ze mogen ons daar zeker nog eens verwachten.

Kamertip: Op voorhand parkeerplaats boeken via parkimeter en zona esportiva selecteren, dit is veel goedkoper en je hebt een overdekte parkeerplaats
Datum van verblijf: september 2022
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw positieve review.

Het was ons weer een genoegen jullie bij ons te mogen verwelkomen. Het doet ons altijd enorm veel plezier om te lezen dat onze gasten een uitstekend verblijf gehad hebben. Ons personeel bedankt jullie voor de lovende woorden.

Een volgende keer staan we graag weer voor jullie klaar.

Vriendelijke groet,

Pedro Mesa
F&B Manager

Beoordeeld op 31 augustus 2022

Mooi hotel, nieuw, schoon, prachtig ingericht. De bedden in onze kamer lagen lekker.
Klein minpuntje is dat je de badkamer niet helemaal af kan sluiten.
Verder super goed eten, geen standaard buffet maar iedere dag wat anders.
Mooi zwembad zowel op het dak als beneden,

Datum van verblijf: augustus 2022
Hotel- cmanager, Owner van L'Azure Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2022

Beste gast,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Het doet ons veel plezier te lezen dat jullie het hotel mooi vonden en dat jullie dankzij het comfort in de kamer konden genieten van een goede nachtrust. We waarderen ook jullie compliment voor ons buffet, hopelijk heeft het gesmaakt. De mooie score die jullie ons geven bewijst dat jullie genoten hebben van een fijn verblijf en we waarderen die feedback. Ons team staat dan ook steeds paraat om al onze gasten een fijn verblijf te zorgen. Hebben jullie nog een vraag in verband met een verblijf in ons hotel, check dan zeker ook eens de pagina met veel gestelde vragen op onze website.

Graag heten we jullie in de toekomst opnieuw welkom.

Hartelijke groet,

Xavi Alonso