Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cena in due”

A'Chiazza - I Sapori del Mare
Geclassificeerd als nr. 120 van 449 Restaurants in Trapani
Gegevens restaurant
10 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: augustus 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (64)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

33 - 37 van 64 beoordelingen

9 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: augustus 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: augustus 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: juli 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: juli 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die A'Chiazza - I Sapori del Mare bekeken, bekeken ook

Trapani, Province of Trapani
 
Trapani, Province of Trapani
 
Trapani, Province of Trapani
Trapani, Province of Trapani
 

In A'Chiazza - I Sapori del Mare geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding