Dit motel geselecteerd omdat andere hotels beduidend duurder zijn. We hadden de deluxekamer gereserveerd. Bij aankomst bleek dit een zeer karige kamer te zijn met een vies vloerkleed en spinnenrag in de ramen, en een relatief klein 2-persoonsbed. Het "deluxe" was nergens te bekennen. Gevraagd om een andere kamer en na enig aandringen kon dat geregeld worden. Een kamer met 2 bedden. Bij binnenkomst werden we verwelkomt door een ongelooflijk hash lucht. Op de bedden lager her en der haren en hash resten. Op een vd kussens zat een vieze vlek. Tussen de lakens lager ook allemaal onduidelijke dingen. Kortom, dit was het ook niet. Wederom om een andere kamer gevraagd. Ook deze keer wisten ze dat te regelen. Een kamer met een kingsizebed gekregen en een vloer waar je af en toe met je sokken aan bleef plakken. Uiteindelijk goed geslapen maar ik zal het niemand aanraden. Het geheel heeft een shabby uitstraling. De receptie is een klein hok met dik glas ertussen waardoor elkaar verstaan bijna onmogelijk is. De buurt heeft ook een bedenkelijke uitstraling. Er is wel tegenover zo'n standaard Amerikaans winkelcentrum waar overigens een prima supermarkt zit.
Voortaan betaal ik wat meer. Dit niet meer.Meer