Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een van de mooiste stranden die ik ken”
Beoordeling van Plage d'Arone

Plage d'Arone
Geclassificeerd als nr. 4 van 6 dingen om te doen in Piana
Certificaat van uitmuntendheid
Attractiegegevens
6 oktober 2018 beoordeeld

Ik verbleef in het prachtige dorpje Piana - van hieruit liep ik naar het schitterende Plage d´Arone. Ben hier de hele dag niet meer weg gegaan, zo mooi is het er. Er is een café zodat je hier gemakkelijk uren kunt doorbrengen, ook als je zelf niets hebt meegenomen.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank QuintenJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (580)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

1 - 5 van 580 beoordelingen

9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi strand, niet druk. Mooie eetgelegenheid met vriendelijke mensen. Aangenaam om te bezoeken. Aanrader met kinderen.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Brigitte D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige locatie! Mooi strand, heldere zee en een paar lekkere restaurants. Zeker de moeite om te bezoeken of een paar dagen te verblijven. Hier kom je tot rust.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank Susemie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk zandstrand, prettige sfeer, adembenemende locatie, leuke restaurants in de directe omgeving en de weg er naartoe al prachtige uitzichten op de ruige kust

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank Sietseeet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
13 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Strand was super! En de weg er naar toe ook goed te doen vanaf piana. Leuke lounge bars aan het strand waar je lekker kunt genieten van een cocktail of natuurlijk van je welverdiende biertje.

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank Jorick G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Plage d'Arone bekeken, bekeken ook

 
Piana, Corse-du-Sud
 

In Plage d'Arone geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding