Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.com98 US$
Expedia.com98 US$
Agoda.com81 US$
eDreams81 US$
Trip.com108 US$
CheapTickets98 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (589)
Beoordelingen filteren
589 resultaten
Waardering van reizigers
318
201
47
11
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
318
201
47
11
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 589 beoordelingen
Beoordeeld op 15 april 2018

Hotel is qua accomodatie redelijk. Vooraf wordt niet vermeld dat het een halal hotel is. Geen alcoholisch drankje mogelijk dus geen bar. Ook bij het matige ontbijt geen varkensproducten.. Op zich geen ramp maar vermeld het bij de info als je gaat boeken. In de lobby een zeer agressieve receptionist die het erop toeziet dat de regels strikt nageleefd worden. Kleding en gedragsadvies hangt in de hal aan een bord. Het hele hotel is vergeven van de camera"s wat een gevangenis gevoel geeft. Personeel is vriendelijk maar doodsbang voor de leiding. Voelde me niet welkom. Hotel ligt vlak naast een conservatorium. Overdag hele dag overlast van studenten die een instrument onder de knie proberen te krijgen.

Kamertip: gewoon niet boeken
Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Coos C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 april 2017

Laatste week na onze safari daar doorgebracht. Kregen een kamer aan de voorzijde met uitzicht op strand en haven. Grote en goed ingerichte kamer. Prima keuken en medewerkers die constant klaar staan voor je. Ik kan iedereen dit hotel aanraden.

Kamertip: Kamer aan voorzijde van hotel voor het uitzicht. De andere zijn met zicht op het zwembad en ook niet verkeerd maar het balkon is kleiner.
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank _rienvangils
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2016

Mooi hotel, goed gelegen in Stone Town aan het water. Zeer vriendelijk personeel. Airport shuttle perfect geregeld. Kwamen aan in het hotel en kregen upgrade naar de honeymoon suite met een supergroot terras en mooi uitzicht. Mooi zwembad perfect om af te koelen. Lekker ontbijt, veel keuze. Vlakbij het hotel mogelijkheid om te gaan eten en terrasje te doen. Ook zeer dicht bij de Ferry terminal.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Linda G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2015

Dit hotel met uitzicht op de haven is één van de toppers met een meer dan uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. We kwamen van het vreselijke Seyyida Hotel en het was een verademing.
De sfeer is Indisch. De kamers zijn ruim en schoon.
De staff is uiterst behulpzaam en correct. Het openlucht zwembad midden in het middenplein is groot. Mijn partner was ziek en de staf deed er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er werd zelfs een heuze heldere kippenbouillon gemaakt. Iedere dag kwam de manager van het hotel zelf informeren hoe het met haar ging.
Dit hotel staat wat ons betreft model voor de gastvrijheid van Zanzibar!

Kamertip: De deluxe kamers zijn echte aanraders.
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Zjosv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2015 via mobiele applicatie

Direct gelegen aan de zee en in het centrum van Stone Town dit sfeervolle en authentieke hotel. Het is een oud historisch gebouw van een sultan geweest die geheel modern is gemaakt voor een hotel. Kamers voorzien van airco en prima bedden en prachtige badkamer. Super is het zwembad op de binnenplaats.
Ontbijtbuffet is niet geheel onze smaak maar ze maken wel een heerlijk eitje.
Prijs kwaliteit is optimaal

Datum van verblijf: april 2015
2  Bedank Martinalmere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
muzammil s, Public Relations Manager van Mizingani Seafront Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2015
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,

Thank you for the time and trouble reviewing us

We are very delighted knowing you enjoyed your stay with us, it is only by receiving such feedback from valued guests, such as yourself, that we are better able to see where we stand in terms of services we provide to our guests.

Consider Mizingani Seafront Hotel as your home away from home.

Hope to see you back soon.

Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken