Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.079)
Beoordelingen filteren
2.079 resultaten
Waardering van reizigers
1.699
253
85
25
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.699
253
85
25
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.079 beoordelingen
Beoordeeld op 29 oktober 2017

Wij zijn Oktober 2017 1 week op dit resort geweest, om te trouwen. Wij hebben ons verbaasd over hoe mooi het hier is, dit is een geweldige plek om naar toe te gaan en van luxe, een prachtige locatie, lekker eten, en vriendelijke mensen te genieten. Uitgaansleven vind je er niet, maar dat hebben wij niet gemist.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank edwinsuyten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 2 november 2017
Google-vertaling

Good morning

May we extend once more our warmest and sincere congratulations for your wedding and honeymoon. We are very proud that you have chosen The Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa to celebrate this special event and we do hope that we have met your expectations. Choosing a destination and a resort to celebrate your wedding is somehow not easy and we thank you for your trust.

We are glad that you have experienced our Art of Caring through your daily interaction with our artisans who felt very special and honoured for having shared this beautiful day with you.

Our whole team do look forward to celebrating your future wedding anniversaries at the resort where you said “YES” to each other and once more, congratulation to both of you

Kind regards

Fabrice
Hotel Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2017

Perfecte ligging, zeer schoon, ruim opgezet, zeer goed eten, goede service. Prima en correct personeel. Horeca is hier pure vakmanschap. Perfecte vakantie voor goed voor luieren, fijn strand voor zonnen en wandelen, top snorkelen: direct vanaf het strand stap je zo in een aquarium. Iedere dag hoogstaand dineren. excursies beperkt en uitgaansleven hier niet, ook niet nodig want de schoonheid die Le Morne en de service die Beachcomber je te bieden heeft verveelt geen moment. je kan gebruik maken van het zusterhotel Le Paradis, totaal ca 10 restaurants tot je beschikking. We zijn hier getrouwd, een droomreis en een droomdag, een top team wedding planners onder leiding van Audrey zorgen voor het complete plaatje. Voor trouwen, huwelijksreis, renewal of vows, is het hier perfect. Neem all inclusive. ca 11 uur Vliegen vanaf Keulen zonder overstap, 2 uur tijdverschil dus geen jetlag, dit land heeft voornamelijk hindu en katholiek, dus geen islam. zeer goed ontwikkeld en schoon land. Wij zijn over de wereld geweest maar dit staat voor een relaxvakantie op nummer 1. Bedankt Dinarobin!

Kamertip: alle kamers zijn prima, alle kamers liggen goed
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Zzoeyy K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 25 juli 2017
Google-vertaling

Good morning

We wish to thank you for taking the time to share your review with us at The Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa. There is no better way than the words you have chosen to describe a dream holiday: “perfect relaxing holiday, pure luxury and top service”.

The culinary experience that you took advantage of between our two resorts is unique and one can only be tempted to travel the world through the dishes proposed by our Chefs.

We are also very lucky to live on an island close to a melting pot where all cultures and religions live together in harmony and peacefully. As you so rightly mentioned, whether it be for a pure holiday, renewal of vows or wedding anniversary, we would love to welcome you back again among us

Kindest regards

Fabrice
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2016

Dinarobin is een heerlijk luxe resort, met hele vriendelijke bediening. het is een duur hotel, dus je mag ook goede service verwachten. de kamers zijn iets verouderd, maar heel goed schoon net als de badkamer. je kan gebruik maken van het zuster hotel paradis met veschillende restaurants en bars. ruim voldoende zwembaden over het hele terrein.
de kwaliteit van de maaltijden is echt perfect en ook de variatie is heel goed. Als je een clubkamer hebt dan heb je de gelegenheid om in die faciliteiten te drinken en ook wat kleine hapjes te nemen

Kamertip: een kamer aan de voorzijde bij het strand is het mooist
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank wmwoelders
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2016 via mobiele applicatie

Wij hebben in dit hotel onze huwelijksbeloften hernieuwd. Het was prachtig(op het strand, daarna een fotoreportage, etentje onder de sterren) alles was prachtig. De suite was zeer ruim en het personeel super vriendelijk. Het eten in Le saveur des illes is echt top! Wij komen zeker terug naar dit hotel!

Datum van verblijf: mei 2015
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank JJWM5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2015

Kortom super :-)
Zeer mooi hotel, zeer goede bediening door zeer vriendelijke en charmante mensen.
Uiterst rustig.
Goed eten.
Echt een stukje paradijs op op aarde waar je alles vergeet en volledig kan ontspannen.
Wij zouden zeker nog een keer terug willen.

Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank JMT01122014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken