Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smullen!”
Beoordeling van Eisparadies Penners

Eisparadies Penners
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Dessert in Selfkant
Gegevens restaurant
15 maart 2020 beoordeeld

Heerlijk ijs in Duitse porties voor weinig geld. Het zit daar niet voor niets altijd vol....hoewel je er ondanks de drukte nooit lang hoeft te wachten!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 72bj_rnb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (50)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 50 beoordelingen

6 november 2019 beoordeeld

Zeker als je met kinderen gaat is het hier ideaal door de kleine speeltuin en de ouders kunnen een oogje in het zeil houden.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2019 beoordeeld

mooie locatie zeer mooi met al die bloemen geeft een romantische look. Zeer veel tafels. Ik vind zelf dat het iets is achteruit gegaan dan voorheen, Veel mogelijkheden en de prijs valt wel mee,

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Annekemarx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag voor het eerst hier een ijs gaan eten, coupe bosbessen en coupe amarena.
Ik moet zeggen voor de prijs een behoorlijke grote coupe, jammer dat deze alleen gevuld waren met vanille ijs, hierdoor geen bijzondere coupe, was dus uiteindelijk een tegenvaller, volgende keer gaan we weer gewoon naar de Graasboer.
Jammer

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Sjef2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben hier al vaak geweest maar de bediening blijf ik minder vinden. Een keer zelfs 20 minuten gewacht en nadat we zelf maar naar de bediening liepen omdat zwaaien geen zin had eindelijk kunnen bestellen terwijl het niet heel druk meer was.

Water voor de hond gevraagd en nooit gekregen. Spaghetti ijs was amper spaghetti te noemen.

Over het algemeen is de smaak van het ijs goed. Je hebt heel veel keuze en het is niet heel duur.

De coupes zijn erg groot, maar je kan ook een kleinere coupe vragen.

Kortom zeker de moeite waard maar ze moeten echt aan de bediening werken.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank dionne_travel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eisparadies Penners bekeken, bekeken ook

Selfkant, Noord-Rijnland-Westfalen
Selfkant, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Selfkant, Noord-Rijnland-Westfalen
Selfkant, Noord-Rijnland-Westfalen
 

In Eisparadies Penners geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding