Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Van tevoren boeken
Waarom op Tripadvisor boeken?
  • Tourhoogtepunten & volledig reisschema
  • Eenvoudig online boeken
  • Gegarandeerd de laagste prijs
Meer informatie
  
Manieren om Shark Bay te ontdekken
vanaf 42,04 US$
Meer info
Beoordelingen (421)
Beoordelingen filteren
421 resultaten
Waardering van reizigers
151
138
88
24
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
151
138
88
24
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 421 beoordelingen
Beoordeeld op 14 maart 2020 via mobiele applicatie

Mooie baby haaitjes van de citroen haai, ongevaarlijk. 100-200 stomme toeristen staan op linie te kijken naar 3-4 baby haaien. Letterlijk de domste vorm van toerisme. Een local moet zonodig weer een berberaapje gevangen houden om de nog dommere toeristen op de foto te zetten. Als je met de quad/ atv aan de kustlijn rijdt (niet de resort kant) liggen er tonnen aan plastic en visnetten. Laat ze dat opruimen want het is een erg mooi gebied. Wil je domme toeristen spotten, ga dan vooral naar shark bay

Datum van activiteit: februari 2020
1  Bedank Xan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2020

Het is zeker de moeite om hier naar toe te rijden. Het laatste stuk is wat moeilijker maar doenbaar. Eenmaal daar even de waterschoenen aan, ter plaatse te verkrijgen en dan de zee in wandelen, de haaien tegemoet. Mooi en we hadden geluk verschillende haaien zwommen errond en de kleine haaien zelfs langs ons door. De moeite

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank EduardR213
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 februari 2020 via mobiele applicatie

Dit was niet helemaal waar je op hoopt. Als eerste mag je door een behoorlijk lastig parcour van stenen bewegen. Waterschoenen mee!
Als je dan eindelijk in het water staat geen citroenhaai te zien onder water. Waarschijnlijk waren we er op het verkeerde tijdstip met teveel mensen.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank patrick7203
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2020 via mobiele applicatie

Je kunt er een gids huren voor 2 euro en waterschoenen voor 3 euro en dan richting de grote haaien lopen in de baai. Als je geluk hebt komen er kleintjes langs je benen zwemmen.

Bedank edv2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2019

10 minuten offroad, dus wel met 4x4 komen, taxi is ook goed. tip: neem waterschoenen of duikschoenen mee, scheelt weer huren, veel stenen daar onder water. ongelofelijk veel haaien gezien, je hoeft niet te zoeken! ga niet meedoen aan voeren of vissenbloed in water etc, do not mess with nature...

Datum van activiteit: november 2019
Bedank Jessica V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken