Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lekker vietnamees eten op Bali”
Beoordeling van Bo & Bun

Bo & Bun
Een tafel reserveren
2
ma 25/5
20:00
Geclassificeerd als nr. 72 van 623 Restaurants in Seminyak
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 3 US$ - 11 US$
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Lunch, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Lunch, Buiten zitten, Reserveringen
18 maart 2020 beoordeeld

Uitstekende service, goed Engels pratend personeel en belangrijk: heerlijk Vietnamees eten. Restaurant ziet er ook nog eens super mooi uit.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank sampS8730CJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.199)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.199 beoordelingen

10 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere cocktails en toffe gerechten ! Heel leuke sfeer ook en mooi gedecoreerde zaak ! Zeker de moeite waard !!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank speelseg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2019 beoordeeld

Leuke & drukke tent, wij hadden het geluk dat er gelijk een tafeltje voor 2 vrij was. Als voorgerecht de bao met pork belly genomen, super smakelijk en leuk om te delen.

Vervolgens Pad Thai en pork chops besteld. Weinig shrimps, maar smaken waren goed. Wij houden niet van koriander en helaas werden we hier steeds mee verrast, slim om dit dus altijd even te vermelden.

Zeker de moeite waard als je een paar dagen in Seminyak verblijft.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Willemijn D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2019 beoordeeld

Leuke zaak met verrassende gerechten op Vietnamese leest geschoeid.
Prettige bediening leuke “ warme” inrichting zowel binnen als buiten.
Goed koud bier !!!
Een echte aanrader .

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Theo140
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denny L, Public Relations Manager van Bo & Bun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2019

Dear Theo140,

On behalf of the Bo&Bun's teams, we are glad to have you as our guest. Thank you for your visit & kind support. We look forward to serving you again soon.

Sincerely Yours,
Denny K.L

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier op de eerste avond weer gegeten van de vakantie, nu met ouders. Weer super! Try everything, park belly buns en shared dining. Weer de moeite waard, voor de 4e keer. En gord geprijsd!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 829catos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bo & Bun bekeken, bekeken ook

Kerobokan, North Kuta
Seminyak, Kuta District
 
Seminyak, Kuta District
Seminyak, Kuta District
 

In Bo & Bun geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding