“Valentijnsbrunch”
Beoordeling van San Marco Village

San Marco Village
Geclassificeerd als nr. 8 van 22 Restaurants in Schelle
Prijsklasse: € 50 - € 150
Beschrijving: San Marco Village is vooral gekend om het centraal marktplein. Een ideale locatie voor een mooi huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Rondom de piazza bevinden zich nog 5 gethematiseerde feestzalen. Wij bieden ook all-in arrangementen zoals de familiebrunch, super leuke communiefeesten en een Fun&Dinner avond met casinotafels.
13 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, ontbijt.koud buffet, daarnawarm zalige muziek. Nog eens goed kunnen dansen en een heerlijk dessertenbuffet

Datum van bezoek: februari 2023

12 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Een fantastische valentijn brunch gehad in San Marco Village..dit heb ik nog niet veel mee gemaakt in positieve zin dan !! Fantastisch van eten en drinken, veel keuze allemaal om te lekker . Het interieur was heel mooi en gezellig...de sfeer was zeer goed veel gegeten, gedronken , gedanst. De bediening was goed en vriendelijk. Den Dj Guy van Antwerpen deed het ook goed dan als slot , was er ne locomotief met dessert en vuurwerk !! Fantastische verrassing, wij zijn zeer te vreden en komen zeker terug!!

Datum van bezoek: februari 2023
19 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Met een groep vrienden hebben wij oud op nieuw gevierd in san marco Village.
Om in 1 woord hier op te reageren wij heben ons geamuseerd.al zijn er natuurlijk werkpunten die volgend jaar beter kunnen aangepakt worden.
-een andere buffetopstelling waardoor je het gevoel krijgt dat deze niet snel leeg waren.
-eventueel elke zaal een glaasje champagne bezorgen voor ze naar de grote zaal gaan om daar het nieuwe jaar stevig in te zetten.
Maar al bij al met zoveel mensen deze avond zijn dit kleine puntjes om weg te werken.
Wij verheugen ons op een volgend knal feest hier bij san marco Village.
Ps: je kan niet voor elke gast een perfecte avond voorzien al hebben alle mensen die daar deze avond aan het werk waren hun best gedaan ze hebben hun eigen new years party uitgesteld om ons als gasten te verwennen en een party te bezorgen.

Datum van bezoek: december 2022
9 januari 2023 beoordeeld

Alain Hoeckx
2 reviews·2 foto's

zojuist
NIEUW
Wij hebben dit jaar (2022-2023) met 9 personen oudjaar/nieuwjaar doorgebracht bij San Marco Village. €149 per persoon.

Het was echt ondermaats. Het eten was koud en smakeloos. Na 1 cava bij aankomst hebben we - zelfs na meermaals achter te vragen - geen glaasje meer gekregen. Zogezegd op… en dat om 19u30 al… dat kan je toch niet serieus menen?!

We zaten met alle tafels op elkaar gepropt. De bediening was amateuristisch… ze wisten duidelijk niet waar ze mee bezig waren. We hadden er haast mee te doen. Ze werden duidelijk voor de leeuwen geworpen.

Bij de buffetten zou er ‘showcooking’ zijn… dat was er dus helemaal niet. Eten werd veel te laat aangevuld, vlees was taai en droog… soepen waren zeker niet vers. En dat vermoeden hebben we over alles wat er stond.

Het dessertenbuffet was een lachertje… niet alleen was het ontzettend slordig gepresenteerd, het was alles behalve gevarieerd.

De muziek tijdens het eten was niet gepast. Het had met momenten meer weg van een romantisch diner dan een feestelijke avond. Op den duur begon iedereen uit zichzelf liedjes te zingen… dat bracht er gelukkig nog wat sfeer in. Totaal ongezien dat we daar zelf voor moesten zorgen.

Dan het dansfeest beneden… je moest opletten waar je liep, kapot glas overal. Dan gooide men van op het podium attributen naar de menigte. Je moest goed opletten of je kreeg iets tegen je hoofd. Een kindje kreeg op een bepaald moment een gloeistaafje in het oog. Allemaal normaal… ouders waren niet in de buurt, obers verwezen naar de verantwoordelijke… die was nergens te bespeuren.

Glas cava bij het aftellen… nooit gezien, nochtans was dit wel aangegeven in de menu die voorop doorgestuurd werd.

Ook de ‘midnight snack’ hebben we niet gezien en we hebben het vol gehouden tot 02u30.

Het was duidelijk dat hier een nieuw management aan het roer staat. Wij missen de familie Crijns enorm… het wringt dat dit nieuw management kan verder teren op de goede reputatie van vroeger, terwijl ze alles behalve dezelfde kwaliteit bieden.

Wij kwamen vroeger 2-3 keer per jaar voor allerhande events bij San Marco Village. Dat zal nu veranderen, wij komen hier nooit meer. Zullen het zeker niet nalaten om anderen te waarschuwen voor de slechte service. Een gemis voor Antwerpen… helaas.

Aan de nieuwe eigenaar(s), het had jullie gesierd als jullie na de verschillende klachten de mensen een compensatie geboden hadden… maar jullie verwijderen liever alle slechte recensies op bv Facebook en Instagram dan er iets mee te doen. Dat kan gelukkig niet via Tripadvisor en dan merk je hoeveel mensen er dezelfde slechte ervaring op na houden. Recensies die jullie niet zinnen verwijderen…Dat zegt veel over jullie. Er is een klacht lopende via testaankoop… wij laten dit niet zo maar passeren

Datum van bezoek: januari 2023
7 januari 2023 beoordeeld

slechtste oudjaar dat ik ooit in San Marco Village gevierd heb. is blijkbaar veranderd van eigenaar en dat merkte je aan alles. Aperitief ging niet meer door in de grote mooie zaal maar aan de tafel met een povere hapjes, hoofdgerecht en voorgerecht samen openen en dan nog warme borden voor het koude gerecht. de buffetten waren ook niet zo uitgebreid tegenover vroeger, eveneens het desserten buffet was nog maar de helft van vroeger en alles volgens mij uit de diepvries van den aldi of zo. Wijn was niet te drinken, cava was al op voor middernacht, dus geen cava,champagne of schuimwijn om 12u s'nachts die ons beloofd was. De zaal was maar ondermaats versierd en de mooie grote trap was achter het podium helemaal weggestopt. de band die er kwam optreden was niet zo slecht maar 1,5u en half was voor mij een half uur te lang, om half 2 starte de dj pas, helft van de zaal was al weg. Er werden feesthoedjes, slingers, toeters uitgedeeld, die werden van op het podium de zaal ingesmeten, eerste pakje belande al op een tafel met glazen op, alles tegen de grond. Helft van personeel kon geen Nederlands, de glazen van de party tafels werden eerste 2u niet afgeruimd met resultaat dat alles vol stond, volgens mij een te kort aan personeel. Was zijn 149€ niet waard, San Marco gaan we nooit meer doen met oudjaar

Datum van bezoek: december 2022

Reizigers die San Marco Village bekeken, bekeken ook

In San Marco Village geweest? Deel je ervaringen!