Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
28 personen bekijken dit hotel
Booking.com
197 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 12/03/21
ARIA
196 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 13/03/21
Hurb
234 US$
151 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 83 US$
Gratis annuleren tot 12/03/21
Hotels.com197 US$
FindHotel197 US$
ZenHotels.com234 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (32.282)
Beoordelingen filteren
32.282 resultaten
Waardering van reizigers
19.812
6.994
2.752
1.352
1.372
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
19.812
6.994
2.752
1.352
1.372
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 32.282 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2019

Prachtig hotel met alle voorzieningen. Tal van restaurants, die nogal prijzig zijn. Nergens staat een prijs geafficheerd bij de ingang vh restaurant. Heel vriendelijk personeel, dat je steeds met raad en daad bijstaat.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank schietepoes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2019

Het hotel is imposant en prachtig. Je wordt hartelijk onthaald aan de balie. Heel fijn was dat we een upgrade kregen naar een tower suite, die absoluut subliem was. De vele keuzes van restaurants is aangenaam maar deze zijn prijzig (wel heel lekker). Spijtig is aan dit hotel dat je als 20 jarige zelf niet een cola mag drinken in de lobby zone. Je mag ook niet dicht bij de poolbar vertoeven om gewoonweg een cola te vragen. Het zwembad was daarentegen zeer mooi en uitgestrekt. De casino is subliem. Wij kijken alvast uit naar een volgend verblijf in dit hotel.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank vercautere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2019

Prachtig luxe hotel, prijzig maar dit is normaal in dit segment van hotels in Las Vegas. We waren er 12 nachten en kregen gratis een frigo aangeboden voor de periode van ons verblijf. Waren we heel blij mee daar de minibar kostelijk is. Onze kamer was op de 39ste verdieping waardoor we een prachtig zicht op Red Rock Canyon hadden. We hadden er een heerlijk verblijf. Minpuntje was dat de kamer redelijk stoffig was bij aankomst, dit kon zeker beter. Bij terugkeer zouden we een waarschijnlijk een ander hotel boeken maar dit komt vooral door het grote aantal mooie hotels in Las Vegas.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank peter-nancy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2018 via mobiele applicatie

Luxe op een ideale locatie op de strip. Super (groot) hotel midden op de strip. Van alle gemakken voorzien........ het Hotel op zich is een van de attracties in Vegas.Let op dat je niet verloren loopt ;).

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Theycallmeboss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2018

Wij hadden een ontbijt /brunch.
Zeer uitgebreid , ontzettend veel keus. Echt een aanrader. Zowel warm als koud eten.
Ook alles netjes en verzorgd. Zeer goed en lekker gegeten.
Personeel komt snel vieze borden ophalen .
Het eten wordt steeds op tijd aangevuld.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ahgschattevoet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken