Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Las Vegas
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 06:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Red Rock Canyon National Conservation Area te ontdekken
Red Rock Canyon Tour
1.066 beoordelingen
vanaf 83,99 US$
Meer info
Red Rock Canyon Tour
5 beoordelingen
vanaf 68,00 US$
Meer info
vanaf 77,00 US$
Meer info
vanaf 135,00 US$
Meer info
Beoordelingen (25.330)
Beoordelingen filteren
25.330 resultaten
Waardering van reizigers
19.493
4.844
836
105
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
19.493
4.844
836
105
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 25.330 beoordelingen
Beoordeeld op 29 augustus 2019

Mooie rotsformaties, prachtige kleuren. Met beetje geluk niet te veel toeristen. Prachtige korte wandelingen. In augustus is water ook een MUST op de korte wandelingen !!

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank ptrckgpts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2019

Vanaf de Strip rij je in ongeveer 25 naar dit park. Dan wel over de 215. Binnendoor is korter maar doe je er meer dan een uur over. Leuk om vanaf het park LV te zien in de verte. Hebben dit nu na 14 jaar Las Vegas bezoek nu pas gezien. Vreemd want zo mooi en dichtbij. Zit ook in de annual pass.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank 777Edwin777
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2019 via mobiele applicatie

De naamval het park geeft weer wat je krijgt te zien; veel roodgekleurde rotsformaties maar ook andere gewone kleuren die mooi contrasteren met de rode rotsen. Zoals in elk NP in de VS kan je heel goed met de auto een route door het park rijden om alles te zien. Je kan ook wandelingen maken richting of in/op de rotsen. Door de mooie kleuren is het een fotogeniek park, zeker aan te raden.
Er moeten ook wilde ezels leven, die moesten wij met een lantaarntje zoeken, maar dat is de natuur.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank Jan-Willem d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 mei 2019

Tijdens een 3-daags verblijf in Las Vegas zijn we naar de Red Rock Canyon geweest. Het ligt dicht bij Las Vegas en is even totaal iets anders. Zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Je kunt met de auto een route rijden en waarbij je mooie uitzichten op berglandschappen hebt. Tijdens de route kun je op diverse plaatsen stoppen en een stuk te voet verkennen. Er zijn diverse hiking-routes afwisselend in duur en moeilijkheidsgraad. Een echte aanrader!

Datum van activiteit: april 2019
Bedank Minisoth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2019 via mobiele applicatie

Minder indrukwekkend dan Grand Canyon, Bryce etcetera, maar toch zeker even doen, dit gemakkelijke uitstapje op luttele kilometers vanaf Las Vegas.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank tingoyesan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken