In 2011 16 dagen hier geweest,helaas pas dit jaar weer geboekt!
Bij aankomst weer de over de top entree en lobby,vlotte check in,en toen naar de kamer op de 50e etage.
Bij binnenkomst voelden we ons gelijk thuis,alles zag er nog precies hetzelfde uit als in 2011!!
Het tapijt zag er wat oud uit,de bank had vlekken, de kastenwand ziet er wat oubollig uit,de badkamer spiegel,bladderde, maar toch...heerlijk!
Het bed ligt heerlijk,er is een koelkast,kookplaat,en belangrijk....een koffieapparaat, met elke dag nieuwe cupjes filterkoffie!
Uitzicht op de stad en strip,geweldig!
Bij het ontbijt,weer wennen aan de prijzen,$20 voor een omelet,maar ja ,het is zo makkelijk, even naar beneden,om te ontbijten.
Ook daar trouwens zijn de stoelen wel aan vernieuwing toe!
Zaten verleden jaar in tropicana, dat zat qua prijs bijna gelijk aan trump dit jaar,maar toch als ik moet kiezen,kies ik weer voor trump,de uitstraling van luxe ,zelfs met al de negatieve punten die ik genoemd heb!
Het zwembad is recht toe recht aan, niet zo mooi als tropicana, genoeg bedjes,handdoeken service,bediening bij de bedjes of even wat eten binnen,in de poolbar. Het zwembad ligt op de 1e etage,en was vanwege de wind ,eenmaal gesloten in de middag,er zijn geen gebouwen om het hotel,en de wind vanuit de bergen ,ging flink tekeer bij het zwembad,terwijl er op straat vrijwel geen wind stond.
Al met al waren het weer 15 heerlijke dagen,en mochten we volgend jaar weer naar Vegas gaan, wordt het weer Trump!