Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon super lekker. ”
Beoordeling van Loos

Loos
Geclassificeerd als nr. 4 van 17 Restaurants in Merchtem
Prijsklasse: 15 US$ - 30 US$
Gegevens restaurant
2 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Toevallig hier beland en zonder voorkennis gegeten.
Dit is het type restaurant waar ik van houd, en dat ons gastronomisch niveau op top niveau brengt.
Heel eenvoudige kaart, mooie suggesties en eerlijke prijzen.
Wij namen de zalm lasagne, mijn vrouw de ovenschotel, en de kinderen de spaghetti bolognaise.
Alles heel lekker en met liefde gemaakt. Tikkeltje origineel, maar blijft de smaakpapillen van de gewone sterveling beroeren.
Wij komen zeker terug.
Een ontdekking.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (18)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 18 beoordelingen

2 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben met een groep van 12 zeer lekker gegeten. . Goede kwaliteit. Meer dan voldoende in je bord. Gezellig.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank jdemaeyer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het eerst bij Loos gaan eten. Zeer goed meegevallen , leuk kader , vriendelijke bediening en vooral lekkere spaghetti. Kortom , dikke

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Willem921
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2019 beoordeeld

Stijlvol ingericht, niet groot, heel gezellig
Goede en sympathieke service.
Geen grote kaart maar genoeg om je goesting te vinden
Erg lekkere gerechten, sommige creatief orgineel

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Koen66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld

Vooreerst en heel belangrijk: supervriendelijke bediening.
De gerechten (macaroni hesp/kaas en de suggestie spirelli) waren lekker maar misten een klein beetje kruiding. Spijtig, want dat had het helemaal top gemaakt!
Hier komen we zeker nog eens terug...

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pieter D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Loos bekeken, bekeken ook

Merchtem, Vlaams-Brabant
Merchtem, Vlaams-Brabant
 
Merchtem, Vlaams-Brabant
Merchtem, Vlaams-Brabant
 

In Loos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.