Vriendelijke bediening in aangenaam kader. Super voor kids, buiten en binnen! Lekker eten, aanrader!
Deze zaak is al een paar keer overgenomen en het betert niet. We hadden met een paar vriendinnen gereserveerd, en er waren nog een paar grotere tafels. We waren niet de laatste die binnen kwamen, maar werden wel de laatste bediend, alhoewel we onze maaltijd al besteld hadden samen met het aperitief, voor een paar andere tafels. We zijn om 19 uur binnen gekomen, en hadden onze maaltijd dik na 20 uur. Er waren ook veel fouten: rijst ipv de gevraagde frieten, geen veenbessen bij het wild, waar dit wel op de kaart staat, de sla met zalm was een berg sla, met een paar schelletjes zalm, met héél weinig dressing. De ober bleef zich excuseren, bleef flauwe grapjes maken, te flauw en te veel, het werd gênant. Het was lekker, maar ook niet meer dan dat en het duurde te lang, veel te lang. Conclusie, nee, toch niet meer.