Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 101
Expedia.comUS$ 101
Hotels.comUS$ 101
TravelocityUS$ 101
FindHotelUS$ 101
eDreamsUS$ 101
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (704)
Beoordelingen filteren
704 resultaten
Waardering van reizigers
207
255
176
48
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
207
255
176
48
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 704 beoordelingen
Beoordeeld op 19 maart 2019 via mobiele applicatie

Goed hotel, ruime hotel kamer met goed bed. Klein ontbijt, niet veel keus maar was prima. vlakbij Yellowstone park.
Hotel zit in een hele leuke omgeving met leuke winkeltjes en je kan er in de buurt lekker eten

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank chantald422
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 januari 2019

Dicht bij de ingang van Yellowstone. Hier en daar wat veroudert, maar wel schoon.
Personeel is enorm behulpzaam. Zorgden zelfs voor een vaderdagkadootje (?) op telefonisch verzoek van de kinderen.
Gratis ontbijt, maar daar moet je je niet al te veel van voorstellen. Is afdoende.
Geen problemen met wifi.
Ligt ook op loopafstand van centrum van het (kleine) stadje.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Martin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2018 via mobiele applicatie

Prima hotelkamer. Lekker ruim en een lekkere douche. Het ontbijt stelt niet veel voor maar is wel prima. Je bent met 2 minuten in het Yellowstone Park dus dat is echt ideaal! Het Wi-Fi is niet heel stabiel op de kamer, maar ach je hebt wel wat internet ;).

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mbuisman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt bjj de ingang van yellowstone. Voor een nacht is dit prima. Wifi en koelkast in de kamer. Kamer is schoon maar is verder basis. 2 aparte bedden. Personeel is wat afstandelijk. Koffie ook in de lobby verkrijgbaar.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank boogjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2017 via mobiele applicatie

Hotel gebruikt voor overnachting bij bezoek aan Yellowstone. De kamers zijn ruim met heel goede bedden. Kamers zijn ook schoon en netjes. Hotel is echter oud en zeker van buiten niet meer up to date. Kamers zijn ook zeer gehorig wat in Amerika echter niet vreemd is. In de ochtend is er een gratis ontbijt dat voorzien is van al het nodige, waaronder ook warme gerechten. Wifi was echter zeer slecht, misschien veroorzaakt door de ligging van onze kamer. Hotel ligt op loopafstand van het centrum.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank MaasdeR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BI-Management, Director of Marketing van Brandin' Iron Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juni 2017
Google-vertaling

We are happy that you enjoyed our comfortable beds and hot breakfast. I'm sorry that you had WI-FI issues while you were staying with us. We have upgraded the property WI-FI this past winter but the town itself, due to its remote location, can have issues in the evening when everyone is out of the park and trying to connect all at once. We appreciate you staying with us and thank you for leaving us a review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken