Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (872)
Beoordelingen filteren
872 resultaten
Waardering van reizigers
715
131
20
5
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
715
131
20
5
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 872 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juli 2019

Super schone en sfeervolle kamers! Eigenaren zijn super vriendelijk en hebben perfecte tips voor restaurants en voor mooie hikes in het park. Veel motels kunnen een voorbeeld nemen aan hoe Brian & Patty hun motel runnen!

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Peter W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2016

Alpine motel heel een persoonlijke benadering afwegen de eigenaars wat een lekker gevoel geeft als klant. De kamers zijn ruim en netjes, alleen de badkamers is klein maar ok. Alles is heel netjes en indien je iets extra wenst kan je naar de lobby gaan.

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Kristin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2016 via mobiele applicatie

Knusse kamer, super schoon en erg vriendelijke eigenaren! Om de hoek bij west entree van Yellowstone.
Bij de receptie kun je toiletartikelen, koffie, thee, graanrepen en snoepjes pakken. Goede tips gekregen om te dineren en ontbijten in de omgeving!

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dieuwertje1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2014

TOP!! aardige eigenaar (misschien te), schone kamers, kleine badkamer maar schoon, goede service. Je kan van alles pakken. Goede nummer 1. Goede locatie. Alles er op en er aan. We zouden hier nog een keer heen gaan.

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank deesendaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2014

Wij hebben 3 nachten in dit hotel overnacht met 4 personen op een kamer (nr 11). rond de 350 Dollar. Een leuk motel, goed gelegen en wordt gerund door de twee eigenaren. Beide super vriendelijk, aardig en staan altijd voor je paraat. Ijs halen voor ons, geen probleem. in de lobby gratis koffie/thee maar ook soda mix, verschillende repen en fruit gums die we mee mochten nemen net zoals kleine toiletartikelen zoals gek, mini parfum etc. kunt er ook boeken en bordspellen lenen en als je iets wilt weten over yellowstone, geen probleem. WiFi valt steeds weg, is minder maar alles is schoon en het is er gezellig!

Kamertip: er zijn een aantal kamer met gootsteen in de badkamer maar kamer 11 niet, plus daar kan zijraam ook open, wel zo fijn zodat airco niet aan hoeft. is meest verwegge kamer
Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Renee_vd282
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken