Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hamburger voor goede prijs”
Beoordeling van Canyon Street Grill

Canyon Street Grill
Geclassificeerd als nr. 26 van 53 Restaurants in West Yellowstone
Keukens: Amerikaans
Dineropties: Lunch, Diner
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Diner
30 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig restaurant wat is ingericht als een jaren 50 café/restaurant. Hamburger is simpel, maar heerlijk. Moeite waard om even langs te gaan voor een lunch!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank BasHillywood
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (389)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 389 beoordelingen

24 september 2016 beoordeeld

Tentje waar je heerlijk kunt eten, wij hadden zin in een hamburger en we kwamen langs dit tentje en het sprak ons meteen aan. Burger was vers en erg lekker, de peanut butter chocolat milkshake was ook yum! Inrinchting is jaren 50, wij vonden dit geweldig! Wat een verschil qua burger met de fastfood ketens!

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank josie551
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2015 beoordeeld

Lekker gegeten voor weinig geld. Diverse malen gegeten tijdens onze reizen. De hamburgers zijn heerlijk.

Datum van bezoek: augustus 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank luuco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2015 beoordeeld

Lekker eten in een leuke omgeving. Echt een oude diner ervaring. Alleen waarom is dan de bediening weer zo standaard en ongeïnteresseerd? Jammer gewoon, want je kan toch ook best wel plezier in je werk hebben.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank Alfred-Jodokus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2014 beoordeeld

2 dagen achter elkaar bij dit tentje gegeten omdat het erg goed beviel. Prijs kwaliteit is uitstekend. dag 1: met zn 4en een grote hamburger schotel op incl 8x groot glas drinken =75 dollar. dag 2 = grote schotel met echt amerikaanse hotdogs en ook 8x groot glas drinken = 40 dollar. beide keren 20% tip gegeven want het personeel was erg vriendelijk. Lekker eten! niets op aan te merken. lekker amerikaans. Ze zeggen dat het geen fastfood is en dat klopt. het is wellicht niet heel gezond en duurder dan de Mac maar het is t allemaal waard. aanrader!! Eric is aardig!

Datum van bezoek: juli 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Renee_vd282
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Canyon Street Grill bekeken, bekeken ook

 
West Yellowstone, MT
 

In Canyon Street Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.