Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok place”

Bullwinkle's Saloon and Eatery
Geclassificeerd als nr. 16 van 54 Restaurants in West Yellowstone
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 56
Keukens: Amerikaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Barscene
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
17 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen redelijk hongerig binnen, van een dag hiken in Yellowstone . 20 mins wachten, was de boodschap. Ik werd wat ongerust, want diezelfde tijd werd aan iedereen die binnen kwam meegedeeld, ongeacht aantal of wachtrij. Maar kijk, we zaten idd na 20 mins aan een tafel, en de bediening was snel en efficiënt , en het eten was lekker : bruscetta vooraf was niet helemaal wat het moest zijn, maar de burger, de elk ravioli, en de Buffalo lasagne waren best lekker

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank gecisa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MartiniMakerBahamas, Guest Relations Manager van Bullwinkle's Saloon and Eatery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2018
Google-vertaling

Thanks for letting us know our host quoted your wait accurately! Our Bruschetta is a different version that the tradional raw tomato one, but tasty none the less!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.772)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.772 beoordelingen

1 augustus 2017 beoordeeld

Ga vooral binnen. De sfeer is prima en het eten in naar Amerikaanse keuken. Leuke inrichting en fijn personeel

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Gerrit d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MartiniMakerBahamas, Guest Relations Manager van Bullwinkle's Saloon and Eatery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2017
Google-vertaling

Glad you enjoyed your visit!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2016 beoordeeld

Net restaurant, was druk dat we aankwamen dus moesten even wachten. Eten was goed en redelik betaalbaar. Boven in rijd een treintje

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank elninjo10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MartiniMakerBahamas, Guest Relations Manager van Bullwinkle's Saloon and Eatery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2016
Google-vertaling

Hope your wait wasn't too long, but glad you found the food and prices worth the wait! THank you for the review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerst werden we vriendelijk geholpen. Later werd personeel ronduit onbeschofd. Snelle bediening. Eten was niet echt lekker. Prijzen waren vrij hoog.
Toen we de rekening kregen stond de hoogte van de fooi al omcirkeld. 15 a 20 % werd gevraagd.
Toen onze fooi niet hoog genoeg naar de zin was werden we ten overstaan van alle klanten agressief benaderd. We kregen uiteindelijk ons wisselgeld niet terug. Zeer onproffesioneel.

Datum van bezoek: september 2016
2  Bedank Yke H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2016 beoordeeld

Zeer vriendelijk verwelkoming en daarna ook bediening. Leuke kaart en wijn. Niet peperduur maar ook niet goedkoop. Daarom ijsje aan de overkant gaan eten.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Marc12011952
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MartiniMakerBahamas, Guest Relations Manager van Bullwinkle's Saloon and Eatery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2016
Google-vertaling

Sounds like we fit the bill for you! Glad you enjoyed your meal with us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bullwinkle's Saloon and Eatery bekeken, bekeken ook

 

In Bullwinkle's Saloon and Eatery geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.